Realme 7 Pro tokok

A Realme 7, Realme 7 5G, Realme 7i, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 7 Pro – védőtokok bőséges árukínálata

A Realme 7 Pro az ismert gyártó egy remek modellje, melyre számos, kifejezetten erre a telefonra gyártott tokot kínálunk. A csúcsminőségű anyagoknak köszönhetően a tokok sokáig használhatók és stabil védelemmel látják el a nagyszerű smartphone-t. Az elasztikus, tartós és erős termoplasztikus poliuretán szilikonból gyártott tokok megóvjak az okostelefon testét a kisebb fizikai sérülések legtöbbjével szemben. A tokoknak azonban nem csak egy funkciójuk van – amellett, hogy hatékonyan óvjak a telefont, a szilikon tokok igazán korszerű, divatos és esztétikus tartozékok is.

Elsőrendű, stílusos tokok a Realme 7 Pro modell védelmére

Webshopunk árukínálatában olyan csúcsminőségű tokok is találhatók, melyek kifejezetten a Realme 7 Pro modellre lettek tervezve, és megfelelnek a telefon minden karakterisztikájának. A smartphone-ok több éven át is remekül és zavartalanul funkcionálhatnak, állapotuk pedig sokáig újszerű maradhat, de csak abban az esetben, ha megfelelő védelemmel vannak ellátva. Éppen ezért, nagyon fontos, hogy a vásárló mihamarabb megfelelő védőtokot biztosítson készülékére, mely hatékonyan óvja a Realme 7 Pro modellt a kopással és a kisebb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu webshopban olyan csúcsminőségű és erős tokokat kínálunk, melyek hibátlanul illeszkednek a Realme 7 Pro okostelefon modellre. Széles kínálatunkban minden vásárlónk találhat olyan modellt, mely megfelel az elképzeléseinek és a szükségleteinek.

Realme 7 Pro – specifikáció

A Realme 7 Pro a gyártó 2020-as okostelefon modelljeinek egyike. Az okostelefon mérete 160,9 x 74,3 x 8,7 milliméter, tömege pedig mindössze 182 gramm. A telefon rendelkezik üveg előlappal, viszont műanyag kerete és műanyag hátlapja miatt mindenképp érdemes beszerezni rá egy kiváló telefon tokot széleskörű választékunkból. A telefon Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by változatban kapható. A telefonon Android 10, Realme UI operációs rendszer található, a hibátlan működést pedig a nyolcmagos Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) chipset hivatott biztosítani. A telefon 128 GB belső tárhellyel rendelkezik és microSDXC kártyanyílás is található rajta. A RAM memória modelltől függően 6 GB vagy 8 GB.