Realme 7 5G tokok

A Realme 7, Realme 7 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 7 5G – csúcsminőségű tokok, megfelelő védelem

Az etuo.hu webshopban nem csak a legismertebb gyártók telefonjaihoz nyújtunk védőtokokat – kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az új, európai piacon nemrég megjelent gyártók modelljeihez is megfelelő tartozékokat kínáljunk, hiszen ezek az okostelefonok esetében is nagy szerepet játszik a károk megelőzése. Ahhoz, hogy a telefon sokáig jól működjön és újszerűen nézzen ki, nagyon fontos, hogy megfelelő védőtokba legyen csomagolva. Kínálatunkban kifejezetten a Realme 7 5G modellre szabott tokok is találhatók. A gyártás során használt magas minőségű anyagoknak köszönhetően a tokok megfelelő védelmet nyújtanak a mindennapos használat során fellépő elhasználódással, karcokkal és más külső károkkal szemben is.

Gyönyörű kidolgozású tokok - Realme 7 5G

A korszerű okostelefonok vitathatatlanul sokat változtattak a mai kor emberének életvitelén, az azonban vitathatatlan, hogy jelentős mértékben megkönnyítik az. Rengetegen tartják folyamatosan maguknál a készüléküket, kommunikálnak a segítségével, kezelik a közösségi profiljaikat, fényképeznek vele. Azzal azonban, hogy folyamatosan magunknál tartjuk az okostelefont, a fellépő károk kockázatát is jelentősen növeljük, ezért érdemes időben gondoskodni a megfelelő védőtartozékokról. A tokok óvjak az okostelefont a sima felületekkel való érintkezés során és több más, veszélyes helyzetben is. A tokok nem csak a fizikai károkkal, hanem a szennyeződésekkel szemben is védenek.

Realme 7 5G – specifikáció

A Realme 7 5G készülék-modell 2020 novemberében jelent meg. A telefon mutatós, korszerű kidolgozású. Dimenziói 162,2 x 75,1 x 9,1 milliméter. Az okostelefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban vásárolható meg. A test és a képernyő aránya megközelítőleg 83,7 százalék. Az okostelefon a RAM memóriát illetően két verzióban is elérhető: 128 GB belső memória és 6 GB RAM vagy 128 GB 8 GB RAM. A belső tárhely microSDXC kártyával bővíthető, melynek használatához osztott SIM nyílás lett kialakítva. Az okostelefon az árához mérten minőséges kamerákkal, 3,5 milliméteres jack porttal és ujjlenyomat-leolvasó szenzorral is el van látva, így a biztonságos alkalmazás, a zavartalan szórakozás és a komfortos használat garantáltak.