Realme 7 tokok

A Realme 7 5G, Realme 7 Pro, Realme 7i, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 7 – remek, modellre szabott mobil tokok

A Realme 7 egy korszerű telefon, melynek megnevezése csak egy kis szócskában tér el a Realme 7 Pro modell nevétől. Fontos azonban, hogy a vásárlók tudják, hogy a modellek nem csak a nevükben, de a kidolgozásukban is eltérnek egymástól, ezért az Realme 7 tokok nem fognak megfelelően illeszkedni a Pro modellre, és ez természetesen fordítva is igaz. Árukínálatunkban rengeteg remek tartozék és tok található a közkedvelt Realme modellekre, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy hibátlanul illeszkedjenek a Realme 7 méretéhez, elemeihez, kamerájához és portjaihoz. Amellett, hogy hatékonyan védik a telefont a sérülésekkel szemben, a Realme tokok igazán jól is mutatnak.

Divatos, csúcsminőségű tokok a Realme 7 telefonra

Az etuo.hu webshopban található tokok fő előnye, hogy hibátlanul illeszkednek az adott Realme modellre és hatékony, stabil védelmet tesznek lehetővé a kisebb fizikai károkkal szemben. A csúcsminőségű tokok lehetővé teszik, hogy az okostelefon kinézete ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen. A korszerű, csúcsminőségű okostelefon tokokat úgy alakítják ki, hogy ne zavarják a telefon alkalmazását. Ennek köszönhetően a tokok ma már a smartphone-ok nélkülözhetetlen tartozékai, melyeket tanácsos közvetlenül a telefon megvásárlása után beszerezni, hiszen így jelentősen lecsökkenhető a legkisebb károk veszélye is. Népszerű termékeink a szilikon tokok, melyek termoplasztikus poliuretánból készülnek és stílusos színekben kaphatók. A fekete és a fehér tokok előnye, hogy nem változtatják meg jelentősen az okostelefon kinézetét, de adnak neki egy stílusos, letisztult designt.

Realme 7 – specifikáció

Mindazok a vásárlók, akik a kínai gyártók okostelefonjaira esküsznek, imádni fogják az új Realme 7 okostelefon modellt, mely a gyártó egyik 2020-as telefonja. Egy ilyen remek smartphone számára tanácsos közvetlenül a megvásárlást követően, vagy még azelőtt biztosítani egy megfelelő tokot. A készülék mérete 162,3 x 75,4 x 9,4 milliméter, tömege pedig 196,5 gramm. A készülék Android 10, Realme UI operációs rendszert futtat, működéséről pedig a nyolcmagos Mediatek Helio G95 (12 nm) processzor gondoskodik.