CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Realme 6S - Tok, hátlapok

A Realme 6, Realme 6 Pro, Realme 6i, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 6S – divatos tokok a legújabb modellekre is

Ahhoz, hogy a mutatós kidolgozású, korszerű Realme 6S készülék sokáig szép és újszerű kinézetű is maradjon, nem elég, ha óvatosan bánunk vele, hiszen elég egy másodpercnyi figyelmetlenség és a telefon megsérülhet vagy kieshet a kezünkből. Éppen ezért annyira fontos, hogy új készülékünkhöz a lehető legrövidebb időn belül beszerezzünk egy nagyszerű védőtokot, mely amellett, hogy óvja a telefont a különböző fizikai sérülésekkel, karcolásokkal, kopással szemben, kifejezetten dekoratív és esztétikus kiegészítő is. A tok használata lehetővé teszi, hogy kényelmesen, aggodalom nélkül tudjuk használni készülékünket a mindennapok során. A korszerű tokok megbízható védelemmel látják el az eszközt, emellett azonban divatos kiegészítők is, ha összhangba hozzuk őket az öltözékünkkel, kézitáskánkkal vagy a pénztárcánk stílusával.

Tartós, minőséges Realme 6S tokok

Az etuo.hu online áruház széleskörű választékában rengeteg olyan tokra bukkanhat a vásárló, melyek megbízható védelmet nyújtanak a 2020 júniusában megjelent Realme 6S készülék számára. A tokok hibátlanul illeszkednek a telefon alakjához, méretéhez és komponenseihez, így nem zavarják a csatlakozók, gombok mindennapi használatát. Az elismert gyártók által készített termékek magas minőségű anyagokból készülnek és hosszú ideig tudnak megbízható védelmet biztosítani az eszköz számára. Egy minőséges tok óvja az eszköz oldalait és hátlapját a kopással, karcolásokkal szemben és az esés során keletkező komolyabb sérülések kockázatát is minimalizálja.

Realme 6S – specifikáció

A Realme 6S egy remek, korszerű készülék, mely 2020 júniusában került piacra és amelyet mutatós kidolgozás jellemez. Az eszköz mérete 162,1 x 74,8 x 8,9 milliméter, súlya pedig mindössze 191 gramm. A Realme készülék Android 10, Realme UI operációs rendszerrel működik. A telefonba nyolcmagos Mediatek MT6785 Helio G90T (12 nm) processzor lett beépítve. Az eszközben 64 GB belső tárhely és 4 GB RAM memória található, mely szükség szerint tovább bővíthető egy mixroSDXC kártya segítségével, mely számára külön nyílás lett kialakítva. A nagyszerű készülék fekete és fehér színben (Eclipse Black és Lunar White) érhető el.