Realme 6i tokok

A Realme 6, Realme 6 Pro, Realme 6S, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 6i – megbízható tokok teljeskörű árukínálata

Azok a felhasználók, akik szeretnék, ha az okostelefonjuk minél tovább újszerű és működőképes maradna, válogathatnak az etuo.hu webshopban található, Realme 6i telefonra illeszkedő tokok közül. Webshopunkban több típusú tokot is kínálunk, így a legigényesebb felhasználók is találhatnak olyan modellt, mely megfelel az elvárásaiknak. Egy jó telefon tok előnye, hogy megvédi a modern, érzékeny okostelefonokat a mindennapos használat során fellépő karcolásoktól és kopástól, melyek főként a hátlapot veszélyeztetik. Az összekarcolt hátlap nem csak esztétikai szempontból kellemetlen, de egy egy ütés vagy esés során akár komolyabb károkat is eredményezhetnek a karcolások, sérülések.

Nagyszerű minőségű tokok, gyönyörű gyűjtemények

A webshopunkban Realme 6i tokok széles felhozatala várja a vásárlót. A könnyebb böngészhetőség érdekében a tokokat több gyűjteményre osztottuk. A kollekciókban a vásárlók válogathatnak a FLEXmat Case egyszínű tokok közül, melyek csinosak és visszafogottak. A Fantastic Case termékcsalád olyan, termoplasztikus poliuretánból készült, hátlapot védő tokokat tartalmaz, melyeket gyönyörű minták, grafikák díszítenek. Ehhez a termékcsaládhoz hasonló a Foto Case gyűjtemény is, azzal a különbséggel, hogy ezeket a tokokat fényképek díszítik – portrék, tájképek stb. A számos más termékcsalád közül külön említést érdemelnek még a csukható tokjaink is, melyek védik a készülék képernyőjét is, amíg az a táskában, zsebben van, azonban ezeket a tokokat is érdemes egy megfelelő kijelzővédő fóliával kiegészíteni.

Realme 6i – specifikáció

A Realme 6i egy pazar és korszerű okostelefon, melyet igazán divatos és szép kidolgozás jellemez. Az okostelefon 2020 márciusában került a boltok polcaira. Az okostelefon mérete 164,4 x 75,4 x 9 milliméter, tömege pedig 199 gramm. A nagy IPS LCD képernyő képfelbontása 720 x 1600 pixel. Az okostelefonon Android 10, Realme UI 1.0 operációs rendszer fut, a zavartalan működés érdekében pedig a gyártó nyolcmagos Mediatek Helio G80 (12 nm) processzort épített be a készülékbe. A telefon két változatban is kapható: 64 GB belső memóriával és 3 GB RAM-mal, vagy 128 GB belső és 4 GB RAM memóriával.