Realme 6 Pro tokok

A Realme 6, Realme 6i, Realme 6S, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 6 Pro – mobiltelefon tokok teljeskörű árukínálata

A Realme 6 Pro mobil eszközt rengeteg nagyszerű funkcióval látta el a gyártó cég, melynek köszönhetően az okostelefon nagy popularitásra tett szert. Azok a felhasználók, akik a modell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha mobil eszközük sokáig újszerűen nézne ki. Az etuo.hu webshopban tudjuk az optimális megoldást! Olyan időtálló, erős tokokat kínálunk, melyek nem csak praktikusak, de igazán szépek és mutatósak is. A tokok garantálják az optimális illeszkedést a Realme 6 Pro modellre – amellett, hogy méretük illeszkedik az okostelefon méretéhez és nem csúsznak le, a precízen kialakított nyílások azt is lehetővé teszik, hogy az okostelefonok minden funkcióját és elemét problémamentesen tudja használni a vásárló.

Nagyszerű minőségű anyagokból készült, időtálló mobiltelefon tokok

Az okostelefon tokok lehetővé teszik, hogy a mobil eszköz sokáig megőrizze újszerű kinézetét és ne veszítsen sokat eredeti értékéből. Webshopunkban olyan tokokat kínálunk, melyek elsőrendű anyagokból készülnek, és megóvjak az okostelefont a mindennapi használat során keletkező kisebb károkkal szemben. Legpopulárisabb termékeink a szilikon tokok, melyek elsőrendű termoplasztikus poliuretánból készülnek, időtállóak, rugalmasak, és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak díszítve. Az egyszerű design hívei az egyszínű mobiltelefon tokok közül válogathatnak, míg azok, akik szeretik az érdekes mintákat, rengeteg nyomtatott modell közül választhatnak. Böngészd végig a árukínálatunkat, melyben mindenki találhat olyan tokot, ami igazán illik a személyiségéhez!

Realme 6 Pro – specifikáció

A Realme 6 Pro egy nagyszerű, korszerű okostelefon, mely 2020 tavaszán jelent meg az üzletek polcain. A mobil eszköz 202 gramm, Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. A kijelző 6,6 hüvelykes IPS LCD, felbontása pedig 1080 x 2400 pixel. A képernyő 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A nagyszerű Realme 6 Pro okostelefonban nyolcmagos Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) chipset található. A telefon előnye a remek quad kamera is, melynek felbontása 64 MP / 12 MP/ 8 MP / 2 MP. A duál szelfikamera felbontása 16 MP / 2 MP.