CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Realme 6 - Tok, hátlapok

A Realme 6 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 6 – mobil tokok a legújabb Realme modellekre

Ahhoz, hogy az új okostelefon sokáig újszerű legyen, nem elég óvatosnak lenni, hiszen a baj bármelyik pillanatban előfordulhat, az eszköz pedig könnyen megkarcolódhat, megsérülhet. Az eszközt érdemes már a beszerzése pillanatától minőséges védőtokkal óvni, mely megakadályozza a kopás és a karcolások nyomainak megjelenését. Online áruházunkban olyan telefon tokok találhatók, melyek olyan minőséges anyagokból készülnek, mint a bőrutánzat és a TPU szilikon, így kiválóan illeszkednek a telefonra. A tokon kialakított nyílások megkönnyítik az eszköz zavartalan használatát. A védőtokkal ellátott Realme 6 telefon esetében nem kell az miatt aggódnia a felhasználónak, hogy megkarcolja-e az eszköz hátlapját a táskába dobott kulcscsomó! A korszerű tokoknak még egy fontos előnyük van – esztétikus, szép kialakításuknak köszönhetően igazán stílusos kiegészítők is.

Tartós, minőséges kidolgozású Realme 6 telefon tokok

Az etuo.hu online áruházban olyan termékek is találhatók, melyek kifejezetten a 2020-as év tavaszán megjelent Realme 6 modellre lettek tervezve. A telefon tokok precízen illeszkednek a Realme 6 modell kialakításához, kivágásaiknak köszönhetően pedig nem takarják le a telefon fontos elemeit. Minőséges kidolgozásuknak köszönhetően a telefon tokok védelmet nyújtanak a karcolásokkal, kopással szemben, egyes modellek pedig az esés során keletkező komolyabb sérülések és károk esélyét is minimálisre tudják csökkenteni.

Realme 6 – specifikáció

A Realme 6 telefon a gyártó egyik 2020-as modellje, mely az év márciusában került az üzletek polcaira. A telefon mérete 162,1 x 74,8 x 8,9 milliméter, és 191 gramm a súlya. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A modern készülék Android 10.0; Realme UI operációs rendszert futtat. Az eszközbe a gyártó nyolcmagos Mediatek MT6785 Helio G90T (12 nm) processzort épített be. A Realme 6 több változatban is elérhető: 64GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM vagy 128GB 8GB RAM. Minden változatra igaz, hogy a belső memória microSDXC kártya segítségével tovább bővíthető. A telefon Comet Blue és Comet White színben kapható.