Realme 5i tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 5i – megbízható tokok széleskörű választéka

Azok a vásárlók, akik örülnének, ha új smartphone-juk sokáig újszerű és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu webshopban található többféle, Realme 5i telefonra illeszkedő telefon tok közül. Mivel a védőtartozékok kifejezetten erre a telefonmodellre lettek tervezve, nem esnek vagy csúsznak le az okostelefonról, a nagy gonddal kialakított, egzakt kivágások pedig lehetővé teszik a telefon zavartalan használatát. A tokok csúcsminőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig sokáig tökéletes védelmet tudnak biztosítani az okostelefon számára. Az etuo.hu kínálatában minden vásárlónk találhat a szükségleteinek megfelelő tokokat.

Kiváló minőségű Realme 5i tokok

A mobil tokok kifejezetten hasznos telefontartozékok, hiszen megóvjak a Realme 5i okostelefonokat a kisebb sérülésektől, kopástól és a mindennapos használat során fellépő kis karcolásoktól, de akár a komolyabb sérüléseket, károkat is megakadályozhatják vagy minimálisra csökkenthetik az előfordulásukat. Az etuo.hu webshopban található szilikon tokok előnye, hogy tartós alapanyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely hosszabb élettartamú, erősebb és rugalmasabb a hagyományos szilikonnál. Az egyszínű tokok előnye, hogy igazán visszafogottak, elegánsak, mutatósak, és nem változtatnak sokat a Realme 5i korszerű kinézetén. A színes, masszív tokok elvonják a figyelmet az okostelefon kidolgozásáról, a fehér vagy fekete szilikon tok azonban a megbízható védelem mellett kifejezetten visszafogott, szép és korszerű megjelenést biztosít a Realme 5i számára.

Realme 5i – specifikáció

A Realme 5i a gyártó legkorszerűbb telefonja, és 2020-as széria egyik vezető telefonmodellje. A telefon mérete 164,4 x 75 x 9,3 milliméter. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) nyílásokkal rendelkezik. A Realme 5i telefon Android 9.0 (Pie) OR-t futtat, mely Android 10, Realme UI rendszerre frissíthető és Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) chipsettel működik. A kiváló smartphone 32 GB vagy 64 GB belső tárhellyel és 3 GB vagy 4 GB RAM memóriával van ellátva. A telefon kiemelkedő karakterisztikákkal ellátott kamerákkal van felszerelve, rendelkezik ujjlenyomat szenzorral és többféle olyan fantasztikus funkcióval, melyek az év egyik legütősebb, alacsonyabb árkategóriás telefonmodelljévé teszik a Realme 5i-t.