Realme 10 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 10 – hiánytalan minőségű mobil tokok és hátlapok

Igazán fantasztikus választékunkban minden korosztály, férfiak és nők is megtalálhatják azt a mobil tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és amely segít nekik a stílusuk kifejezésében. Az egyszínű mobil tokok legfontosabb előnye, hogy nem változtatnak nagy mértékben a Realme 10 mobil kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy elsőrangú, letisztult külalakot. Azok a felhasználók, akik a vidám, színekben gazdag tokokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, elképesztő minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat az ízléséhez, hobbijához passzoló mintákat a minőséges tokjainkon. A mobil tokokkal akár a számunkra kedves személyeket is meglephetjük, megajándékozhatjuk, hiszen a tokok meglepetésként is fantasztikusak! Ha tudjuk, milyen mobilja van családtagjainknak, szerelmünknek, barátainknak, választhatunk nekik egy lélegzetelállító mobil tokot születésnapra, Valentin-napra, vagy a közelgő karácsonyra!

Elképesztő, esztétikus tokok a Realme 10 mobilmodellre

A Realme 10 egy elképesztő mobil, a gyártó termékkínálatából. A cég ugyan már régebb óta ismert névnek számít a mobilok piacán, nemrég lett ismételten kedvelt – viszont máris több rajongó várja izgatottan az újabb Realme mobiltípusok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra tökéletes mobiltípus megjelenését, érdemes azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tokok effektív védelmet tesznek lehetővé a karcolódásokkal, elhasználódással és a külső és belső meghibásodásokkal szemben, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamot és laza alkalmazást szavatolnak. A tokok maradéktalanul passzolnak a Realme 10 mobil dimenzióihoz, a kialakított nyílások és fülecskék a tokon pedig lehetségessé teszik a csatlakozók, gombok, a kamera és a mikrofon illetve hangszóró zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy a mobil tokot le kellene venni. A mobiltartozékokat árusító webshopunkban mindenki találhat olyan, a Realme mobilra passzoló tokot, mely elsőrangú anyagának köszönhetően hosszú távon védi a Realme 10 mobilmodellt. Egy tokot nem csak magunknak vehetünk meg, de ajándékötletként is nagyszerű, szülinapra vagy akár más ünnepekre is – egy tok nem csak hasznos meglepetés, de a korlátlan mintaválasztéknak köszönhetően személyreszabható ajándék is!

Menő mobil tokok és hátlapok a Realme 10 mobilmodellre

A mobil tokok vitathatatlanul praktikus tartozékok, ugyanis megvédik az érzékeny mobilokat az elhasználódástól és a mindennapi alkalmazás során keletkező karcoktól, sőt, még a nagyobb károk esélyét is jelentős mértékben csökkenteni képesek, így nem is meglepő, hogy a trendi eszközök elmaradhatatlan tartozékainak számítanak. A mobiltartozékokat árusító webshopunkban felsorakoztatott TPU, vagyis termoplasztikus poliuretán tokok előnye, hogy elsőrangú anyagból vannak legyártva, mely nem színeződik el vagy keményedik meg, hosszabb élettartamú és rugalmasabb is a hagyományos szilikonnál. A könyvszerűen, oldalra nyitható, fedéllel ellátott tokjaink minőséges környezetbarát bőrből vannak előállítva, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást és kellemes tapintást biztosítanak a mobilnak. Fantasztikus választékunkban olyan speciális tokok is találhatók, melyeket alumínium lemez, vagy gravírozott fa lemez borít. Ugyan a Realme mobiljai már régebb óta bizonyítják minőségüket, a többi trendi mobilhoz hasonlóan ezek a trendi eszközök sem immunisak a karcokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő mobil tokot beszerezni.

Realme 10 – specifikáció

A trendi Realme 10 esztétikus, elsőrangú kialakítású, fehér és kék színben is beszerezhető. A mobil dimenziója 159,9 x 73,3 x 8 milliméter. A mobil Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) modellje szerezhető be. A trendi eszköz a piacra kerülésekor legtrendibb Android 12, Realme UI 3.0 operációs rendszert futtatja és octa-core MediaTek MT8781 Helio G99 (6nm) chipsettel van felszerelve. A mobil microSDXC memóriakártya befogadására is alkalmas. A mobil 6,4 inch átlós méretű Super AMOLED kijelzője 1080 x 2400 pixel felbontású. A kijelző képsűrűsége megközelítőleg 411 ppi, screen to body aránya pedig 84,4%. A mobil elképesztő, 4 GB / 6 GB / 8 GB RAM valamint 64 GB / 128 GB / 256 GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 5000 mAh, mely a 33 W wired funkciónak köszönhetően renkdívül gyorsan feltölthető.