Telefontok Realme - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme – telefon tokok széles választéka

Minden felhasználónak, akinek Realme telefonja van, vagy most készül egy Realme készülék megvásárlására, érdemes mielőbb biztosítania a modellhez egy megfelelő védőtokot. Az etuo.hu online áruházban számos modern és praktikus telefon tok közül válogathat a vásárló. Természetesen minden telefon tok az adott Realme modellre van szabva – ennek köszönhetően a védőtok pontosan illeszkedik az adott modell méreteihez, nem csúszkál, nem esik le, és olyan speciális kivágásokkal rendelkezik, melyek megkönnyítik a kamera és az egyéb komponensek használatát, valamint a töltő és a fülhallgató csatlakoztatását a telefonhoz. Gazdag kínálatunkban számos telefon tok található, melyek kifejezetten a Realme fiataloknak szánt telefonjaihoz lettek megalkotva.

Kiváló védelem a Realme készülékek számára

A telefon tokok nagyon fontos szerepet töltenek be, hiszen megóvják a készüléket a különböző fizikai, mechanikai sérülésektől, károsodásoktól. Online áruházunkban több típusú tok is megtalálható a Realme készülékekre. Az egyik legnépszerűbb típus a TPU szilikonból készült korszerű és fiatalos telefon tok. A TPU egy kifejezetten tartós és rugalmas anyag, weboldalunkon pedig számos dizájn és lenyomat közül válogathat a vásárló, melyek még szebbé teszik a tokokat. A könyvszerű és a flip tokok is divatosak és elegánsak. A nyitható-csukható tokok előnye, hogy komoly védelmet tudnak biztosítani a készüléknek a kopással vagy az esés során fellépő károsodásokkal szemben. Mivel a kijelzőt is lefedik, a szállítás során a képernyőt is biztonságban tudhatjuk. A tokok csúcsminőségű anyagokból, például bőrből, bőrutánzatból vagy TPU szilikonból készülnek. A gyönyörű, modern minták lehetővé teszik, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő tokot Realme készülékére.

A Realme készülékekről

A Realme egy kínai okostelefon gyártó. A márka hivatalosan 2018. május 4-én lett bejelentve, ami Kínában a Fiatalság Nemzeti Napja. A Realme az okostelefonok mellett más termékeket is gyárt, például fülhallgatókat, fitnesz-öveket stb. A Realme cég fókusza az olyan okostelefonok gyártásán van, melyek ötvözik a kiváló teljesítményt és a stílusos dizájnt, és segítenek a fiataloknak elérhető áron biztosítani a technológiát és a szépséget.