36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Pocophone X3 NFC tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

Pocophone X3 NFC – visszafogott és erős mobil tokok

A Pocophone X3 NFC egy nagyszerű, alacsony áron elérhető, érdekes smartphone, mely 2020 szeptemberében jelent meg. Ahhoz azonban, hogy az új Poco modell sokáig újszerűen nézzen ki, elengedhetetlen a megfelelő védőtok kiválasztása, mellyel már a használata legelső percétől kezdve tanácsos védeni a telefont. Azok a vásárlók, akik még az okostelefon megvásárlása előtt megrendelik a megfelelő védőtokot, már az első perctől kezdve biztonságban tudhatják a Pocophone X3 NFC telefont és még a legapróbb kopást és sérüléseket is elkerülhetik. Az etuo.hu webshop választékában található mobil tokok pontosan illeszkednek a Pocophone X3 NFC modellre. A hibátlan illeszkedésnek köszönhetően a tok méretben és kidolgozásban is megfelel az okostelefonra, nem csúszkál rajta és nem is esik le a telefonról használat közben. A nyílások figyelmesen lettek kialakítva, így a készülék fontos elemei sem lesznek letakarva.

Megbízható, magas minőségű védőtokok

Az etuo.hu online shop választékában magas minőségű anyagokból készült tokok találhatók. A vásárlók körében a szilikon tokok a legpopulárisabbak, melyek magas minőségű termoplasztikus poliuretánból készülnek. A termoplasztikus poliuretán fő előnye, hogy ellenáll a deformálódásnak, tartós, biztosítja a jó tapadást, felülete pedig esztétikus és kellemes tapintású. A telefon tokok felülete matt, így nehezebben észrevehető rajta a por és a maszatos ujjlenyomatok.

Pocophone X3 NFC – specifikáció

A Pocophone X3 NFC Xiaomi Poco X3 NFC néven is ismert. A modell 2020 szeptemberében jelent meg. Mérete 165,3 x 76,8 x 9,4 milliméter és 215 grammot nyom. A Pocophone kiváló smartphone-ja Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. Az okostelefonon korszerű Android 10, MIUI 12 operációs rendszer található. A funkcionalitást a nyolcmagos Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm) chipset biztosítja. A telefont a memóriát tekintve két változatban vásárolhatják meg a leendő felhasználók: 64 GB belső tárhely és 6 GB RAM vagy 128 GB belső tárhely és 6 GB RAM. A belső tárhely mindkét változatnál bővíthető microSDXC memóriakártya segítségével.