36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Pocophone X2 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Pocophone X2 – minőséges tokok, megbízható védelem

Az etuo.hu online áruháznál fontosnak tartjuk, hogy a nemrégiben megjelent készülékekre is megfelelő tokokat tudjunk biztosítani. Ez azért rendkívül jelentős, mert ahhoz, hogy a Pocophone X2 sokáig újszerű és működőképes maradjon, fontos, hogy már a használata legelső pillanatától kezdve megfelelő tartozékokkal legyen kiegészítve. A Pocophone X2 tokokat így azok a felhasználók is megrendelhetik, akik a modell mellett döntöttek, de még nem szerezték be az eszközt. Mivel kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, a tokok védelmet nyújtanak a mindennapi használat során keletkező kisebb fizikai sérülésekkel szemben. A kínálatunkban megtalálható telefon tokok precízen illeszkednek az adott készülékre, így a felhasználónak nem kell tartania attól, hogy a tok leesik a telefonról.

Gyönyörű kialakítású tokok - Pocophone X2

A korszerű készülékek sokban megkönnyítik a felhasználók életét, így mindig kéznél vannak, fényképezünk velük, kommunikációt valósítunk meg, kezeljük a közösségi oldalainkat, dolgozunk a segítségükkel. Ezzel azonban a különböző sérülések esélyét is növeljük, így fontos, hogy a megfelelő védőtartozékoktól is időben gondoskodjunk. A mindennapi használat során a telefon hátlapja megkopik a sima felületekkel való érintkezés következtében, a táskába süllyesztve pedig a kulcscsomó is megkarcolhatja a hátlapot. Az ilyen és hasonló sérülésekkel szemben nyújtanak védelmet kiemelkedő minőségű tokjaink, melyek nem csak praktikusak, hanem gyönyörű kialakításúak is.

Pocophone X2 – specifikáció

A Pocophone X2 modell 2020 februárjában jelent meg. A telefon szép, elegáns kialakítású. Mérete 165,3 x 76,6 x 8,8 milliméter, súlya pedig 208 gramm. Az eszköz Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A test és a kijelző aránya megközelítőleg 84,8 százalék. Az eszköz több változatban is elérhető, ami a tárhelyet illeti: 64 GB 6 GB RAM, 128 GB 6 GB RAM vagy 256 GB 8 GB RAM. A belső memória mindkét esetben bővíthető, microSDXC kártya segítségével. Az eszköz kiváló kamerákkal, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval és ujjlenyomat leolvasóval is fel van szerelve, így a biztonság és a zavartalan szórakozás garantált.