36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Pocophone M3 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron

Pocophone M3 – okostelefon tokok gazdag felhozatala

Ahhoz, hogy egy smartphone sokáig újszerűen nézzen ki, nem elég óvatosnak lenni – az is rendkívül fontos, hogy olyan kiegészítőkkel lássuk el, mely megóvja a külső károktól. Így van ez a Pocophone M3 smartphone-ok esetében is. Az etuo.hu webshopban számos különböző színű, mintájú smartphone tokot kínálunk, melyek csúcsminőségüknek köszönhetően óvjak a készüléket a karcoktól, elhasználódástól és az összegyűlt szennyeződésektől. A kiemelkedő minőségű anyagokból készült telefon tok lehetővé teszi, hogy megóvjuk az okostelefon külsőjét.

Tartós, minőségi smartphone tokok a Pocophone M3 készülékre

Termékskálánk számos kifogástalan minőségű okostelefon tokot tartalmaz, melyek megbízható védelmet nyújtanak a Pocophone M3 modellnek. Vevőinknek több modell is a rendelkezésükre áll. Az etuo.hu online shop közkedvelt tartozékai a szilikon telefon tokok, melyek tartós és rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek. A szilikon telefon tokok szép, kiemelkedő minőségű nyomtatott mintákkal, grafikákkal vannak ellátva. A minta rendkívül jó minőségű és ellenáll az elhasználódással és a halványulással szemben is, színei pedig sokáig élénkek. Az oldalra nyíló telefon tokok bőrutánzatból készülnek és fő előnyük, hogy az okostelefon előlapja számára is védelmet biztosítanak. A rengeteg különböző minta között bárki találhat olyat, ami megfelel az ízlésének, kortól és nemtől függetlenül.

Pocophone M3 – specifikáció

A Pocophone M3 a 2020 novemberében megjelent smartphone-ok gazdag választékának egyik friss színfoltja. A készülék dimenziója 162,3 x 77,3 x 9,6 milliméter, és 198 grammot nyom. A smartphone üveg előlappal, valamint műanyag hátlappal és szintén műanyag kerettel van felszerelve, így tanácsolt egy rendkívüli minőségű telefon tokkal védeni. Az okostelefon Android 10, MIUI 12 OR-t futtat. A problémamentes működésről a nyolcmagos Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chipset és az Adreno 610 GPU gondoskodik. A Pocophone M3 dedikált microSDXC kártyanyílással van felszerelve, melynek segítségével bővíthető a belső tárhely, mely verziótól függően 64 vagy 128 GB. A RAM memória mindkét esetben 4 GB. A telefon három különböző, modern árnyalatban érhető el.