36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Pocophone F2 Pro tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron

Pocophone F2 Pro – telefon tokok gazdag kínálata

A Pocophone F2 Pro egy nagyszerű készülék, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A korszerű mobil eszköz egyik előnye a letisztult, elegáns, modern kialakítás. Egy ilyen minőséges eszközt mindenképp érdemes már az első pillanattól fogva óvni a karcolásokkal és az egyéb fizikai károsodásokkal szemben. Az etuo.hu online áruház kínálatában olyan kiváló minőségű telefon tokok találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek a Pocophone F2 Pro eszközmodellre, nem takarják le a nem mindennapi kamerát és más fontos elemeket, és nem esnek le a telefonról. Egy jó tok megbízható védelmet biztosít a mindennapi használat során a kisebb károkkal, sérülésekkel szemben. Széleskörű kínálatunkban mindenki találhat a stílusához illő telefon tokot.

Magas minőség, megbízható védelem, nagy választék

Az etuo.hu weboldalon számos kiváló minőségű telefon tok található a Pocophone F2 Pro eszközmodellre. Tokjaink pontosan illeszkednek az eszköz méretéhez és alakjához is. Mivel csúcsminőségű anyagokból készülnek, a tokok megbízható és hosszantartó védelmet nyújtanak a Poco modellnek a mindennapi használat során keletkező fizikai károsodásokkal szemben. Azok a vásárlók, akik a képernyőt is szeretnék védeni a telefon szállítása során, választhatnak oldalra nyíló tokjaink közül, melyek lefedik a képernyőt is. Online áruházunk legnépszerűbb termékei közé tartoznak a szilikon telefon tokok, melyek jó fogásúak, kényelmesen használhatók, emellett pedig jól tapadnak a telefonhoz és nem csúszkálnak ide-oda. A tokok több színben és számos mintával érhetők el.

Pocophone F2 Pro – specifikáció

A Pocophone F2 Pro 2020 májusában jelent meg a piacon. Az eszköz mérete 163,3 x 75,4 x 8,9 milliméter, súlya pedig 219 gramm. Az eszköz alumínium kerettel és üveg elő- és hátlappal rendelkezik. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A Pocophone F2 Pro eszköz Android 10; MIUI 11 operációs rendszert futtat. A gyártó az eszközbe nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processzort épített. Az eszköz kiváló quad kamerával motoros pop-up szelfikamerával és számos más, kiváló funkcióval van felszerelve.