36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Pocophone tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Hard Case - amerikai dió

Telefontok Wood Hard Case - amerikai dió

5 770 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Hard Case - réz - szív

Telefontok Graver Hard Case - réz - szív

6 270 Ft
/ raktáron
Sale
 
Pocophone F1 - telefontok Ultra Slim - átlátszó

Pocophone F1 - telefontok Ultra Slim - átlátszó

990 Ft
1 890 Ft
/ raktáron
Sale
 
Pocophone F1 - telefontok FLEXmat Case - fekete

Pocophone F1 - telefontok FLEXmat Case - fekete

1 190 Ft
2 790 Ft
/ raktáron

 

 

Miért Pocophone? Miért legyen tokod?

Valami igazán erőset sikerült választani. Egy olyan telefont, aminek még ízlelgetni kell a nevét, de a beltartalom már magáért beszél. Sőt, a kinézet is minőségi, hiszen tudod, hogy a mögötte álló Xiaomi már ezt is tudja hogyan kell jól csinálni. Most a kezedbe adott valami még erősebbet, még jobb áron. Olyan választást, amit nem tudtál kihagyni. Itt az ideje megerősíteni magad ebben a választásban. Dobd fel egy egyedi mintájú tokkal, vagy válassz egy szolidan elegáns kinézetet. Ez a fiatalos telefon csak még kedvesebb társad lesz a mindennapokban, ha felöltözteted valami egyedibe. Ne félj, rengeteg fajta tok között böngészhetsz, hogy megtaláld azt az erős választást, mint amilyen a telefonod is volt. Ha valami vidámat vagy pajkosat szeretnél csinálni belőle, természetesen azt is megteheted, ahogy az egyszerűbb szilikon és egyszínű tokok is kiváló választások lehetnek.

Pocophone: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Pocophone

A Xiaomi név épphogy átment az európai köztudatba, és végre már egész sokan ki is tudják helyesen ejteni. Erre mit lép a márka? Elindítja a Pocophone nevű almárkáját, ami jelenleg viszont még csak egy darab készülékkel operál. Na de az az egy telefon milyen? Árban minden alá beígért a Pocophone F1, és igaz, hogy a versenytársai mind üveg, fém stb. borítással próbálnak hódítani, ebből pont az F1 lóg ki egyedüliként a minőségi műanyaggal, és a legalább ugyanolyan jó beltartalommal. A 30 alattiak egyik legnépszerűbb új választása, és a hazai Lurdy házas Xiaomi Shop nyitás egyik slágere sem véletlenül lett.