CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok POCO X4 Pro 5G - Tok, hátlapok

A POCO X4 GT, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

POCO X4 Pro 5G – kiváló színvonalú smartphone telefon tokok az etuo.hu webáruházban

A smartphone-okra gyártott telefon tokok két kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Az etuo.hu felhozatalában elérhető színvonalas kiegészítők mind a két funkciót nagyszerűen végzik. A telefon tokok védik a smartphone-t, méghozzá nem is akárhogyan! Mivel nagy presztízsű gyártóktól származnak, és színvonalas anyagokból készülnek, hatékonyan óvják a smartphone éleit, sarkait és hátoldalát is a karcolásokkal és a kopással szemben. A telefon tokok második feladata sok ügyfél számára még jelentősebb, ugyanis legyünk őszinték: a legtöbben a mintája vagy a színe alapján válasszuk ki smartphone-unk “öltözékét”. Az etuo.hu online áruház csukható telefon tokokkal, flip telefon tokokkal és klasszikus, a hátlapot védő szilikon telefon tokokkal és hátlapokkal is készült klienseinek. A populáris szilikon telefon tokok és hátlapok mellett népszerűek még a műanyag, a szilikon, a bőr és a fa burkolatú telefon tokok is, amelyek legigényesebb ügyfeleink szükségleteit is képesek kielégíteni. Ami a minta- és a színfelhozatalt illeti, több száz tok közül válogathatnak ügyfeleink, így mindenki biztos lehet abban, hogy talál az ízlésének megfelelő megoldást.

Szenzációs POCO X4 Pro 5G smartphone-t védő tokok az etuo.hu felhozatalából

Hogy miért javasolt mindenképp ellátnod új POCO X4 Pro 5G smartphone-odat egy színvonalas smartphone-tokkal? Nos, erre több okot is fel tudunk hozni! Először is, egy új telefon megvásárlása a legtöbb kliens életében jelentős befektetésnek számít, így az megkérdőjelezhetetlen, hogy a smartphone-t minőséges védelemmel kell felszerelni. Mivel a telefont legtöbben munkára és személyes célokra is használjuk, mindenképp gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta megtalálható adatokat biztonságban tudjuk. Egy színvonalas smartphone toknak köszönhetően aggodalom nélkül tudjuk használni POCO X4 Pro 5G mobil eszközünket, hiszen a tok tartós védelmet biztosít számára. Egy smartphone tok azért számít kifizetődő befektetésnek, mert nagyobb költségektől és stressztől óvhatja meg a klienst, hiszen megakadályozza, hogy a drága smartphone károsodást szenvedjen. A legtöbb telefon tok képes meggátolni a horzsolások, sérülések, a karcolások és a kopás jelentkezését a smartphone hátlapján és oldalain. Ennek köszönhetően azok számára is hasznos lehet, akik a jövőben el szeretnék adni régi eszközüket, hiszen a karcolásmentes mobil eszközök sokkal magasabb áron értékesíthetők, mint a használat jeleit viselő smartphone-ok. A POCO X4 Pro 5G telefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják ezt a figyelemre méltó smartphone-t, ezzel azonban számos veszélynek teszik ki, amelyek jelentősen lerövidíthetik az élettartamát, ha nincs rajta tok.

Esztétikus és menő smartphone-t védő tokok a POCO X4 Pro 5G telefon-ra

A gyönyörű, smartphone-t védő tokoknak köszönhetően a Poco smartphone-odat igazi menő tartozékká alakíthatod! Ha a Poco smartphone doboza tartalmaz is tokot, általában egy olyan termékről van szó, mely elsősorban arra szolgál, hogy a használata első heteiben védje a smartphone-t, míg a “gazdája” nem szerez be egy színvonalas, neki tetsző telefontokot. A POCO X4 Pro 5G telefon tokok több verzióban vásárolhatók meg – az ügyfelek több szín, minta, anyag és modell közül válogathatnak, a telefon tokok ugyanis nem csak funkcionálisak, hanem rendkívül jól is néznek ki. Mindannyiunkkal előfordult már, hogy ráuntunk a még tökéletesen működő telefonunkra. Ilyen esetben a smartphone-csere jó alternatívája lehet a tok, hiszen teljesen új külalakot kölcsönözhetünk vele a kedvenc mobil eszközünknek.

POCO X4 Pro 5G – specifikáció

A POCO X4 Pro 5G egy kiváló, stílusos smartphone a hazánkban is egyre ismertebb és népszerűbb gyártótól. A trendi telefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) kártyanyílással rendelkező verzióban érhető el. A smartphone lélegzetelállító AMOLED kapacitív érintőképernyője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlója 6,67 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A telefon a többi típushoz hasonlóan igen érzékeny, ezért javasolt egy színvonalas szilikonos vagy csukható smartphone-tokkal védeni a webshopunk felhozatalából. A smartphone Android 11, MIUI 13 for POCO operációs rendszerrel működik és Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm) chipset van benne. A mobil eszközben nem kivehető Li-Po akkumulátor van, melynek kapacitása 5000 mAh és támogatja a Fast charging 67 W modult, illetve a Power Delivery 3.0 és Quick Charge 3+ modulokat is.