POCO X4 GT tokok

A POCO X4 Pro 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

POCO X4 GT – mobil tokok bőséges felhozatala

A POCO X4 GT egy szenzációs mobil, mely több rendkívüli jellemzővel és nívós kidolgozással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében viszont minden esetben javasolt és érdemes is egy zseniális minőségű mobil tokkal ellátni a POCO X4 GT-t. Online shopunk felhozatalában olyan szenzációsan minőséges tokok vásárolhatók meg, amelyek tökéletesen passzolnak a POCO X4 GT kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem akadályozzák a problémamentes használatot sem. A tokok védelemmel látják el az okostelefont a karcolásokkal és a súrlódással szemben és tompítják az ütések erejét is. Zseniális minőségű tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel az ízlésének és a karakterének is.

Kimagasló minőségű okostelefon tokok a POCO X4 GT mobil modellre

Az univerzális mobil tokoknak több negatív oldaluk is van – letakarják a mobil fontos részeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is tudnak megfelelő passzolást biztosítani a POCO X4 GT kamerablokkjára és egyéb részeire. Az etuo.hu okostelefonos online shop felhozatalában olyan szenzációsan minőséges anyagokból előállított mobil tokokat kínálunk, amelyek még biztonságosabbá teszik a POCO X4 GT rendeltetésszerű használatát. Felhozatalunk legpopulárisabb termékei a hagyományos, szilikon tokok és hátlapok, amelyek zseniális minőségű termoplasztikus poliuretán (rövidítve: TPU) szilikonból vannak készítve. A POCO X4 GT egy szenzációs mobil a gyártó 2022-es nyári termékválasztékából. Ahhoz, hogy ez a nagyszerű mobil sokáig maradéktalanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy rá illő védőtokot vásároljunk hozzá, és már a mobil használatának első napjától alkalmazzuk a védőtartozékot.

Nívós, strapabíró okostelefon tokok

Az etuo.hu okostelefonos online shop felhozatalában elérhető mobil tokok olyan zseniális minőségű anyagokból vannak előállítva, amelyek garantálják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű használat mellett. Felhozatalunk populáris termékei a termoplasztikus poliuretán (rövidítve: TPU) szilikonból előállított tokok, amelyek jól tapadnak az okostelefonhoz, ellenállást tanúsítanak a kopással, sárgulással és deformálódással szemben is, és emellett kellemes tapintásuk van. Ezek a tokok rendkívül egyszerűen tisztán tarthatók, elég őket tiszta vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz ronggyal, hiszen zsírtaszító védőrétegükön nem csak kevésbé látszódnak a maszatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok az ügyfelek, akik a mobil képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, kiválaszthatják a zseniális minőségű, könyvszerűen nyíló vagy flip telefon tokjaink közül is a számukra megfelelőt. Az etuo.hu online shopban számtalan olyan tok elérhető, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A Poco okostelefon már az első perctől fogva védve lesz, ha a tokot közvetlenül az okostelefon megvásárlását követően, vagy akár még az előtt megrendeli a vevő. A tökéletes passzolást biztosító tokok nem esnek le a mobilról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerablokkot és esélyessé teszik a zavartalan használatot is.

POCO X4 GT – specifikáció

A POCO X4 GT a 2022 nyarán megjelent mobilok skálájának egyik friss színfoltja. A mobil dimenziói 163,6 x 74,3 x 8,9 milliméter, és mindössze 200 grammot nyom. A mobil Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A mobil Android 12, MIUI 13 for POCO operációs rendszert futtat, a problémamentes működést pedig az octa-core MediaTek Dimensity 8100 (5 nm) chipset garantálja. A POCO X4 GT egy nagyszerű mobil, mely trendi és aktuális designnal és különleges, elegáns kialakítással rendelkezik. A mobil egyik legfontosabb karakterisztikája a nagy kapacitású, 5080 mAh-s Li-Po akku, mely esélyessé teszi a hosszas, problémamentes használatot, anélkül, hogy az okostelefon tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akku a Fast charging 67 W modult is támogatja, így gyorsan feltölthető. A mobil szenzációs tripla kamerájának rezolúciója 64 MP / 8 MP / 2 MP, LED villanóval, HDR és panoráma specifikációval is fel van szerelve. A szelfikamera is nagyszerű, 16 MP-es és HDR. A Poco okostelefon 3,5 milliméteres jack csatlakozónyílással és hangosbeszélővel is fel van szerelve. A jack port típusa főleg a fülhallgató vásárlása során fontos.