POCO X3 Pro tokok

Tokok a Xiaomi POCO X3 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi POCO X3, Xiaomi POCO X3 NFC, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi POCO X3 Pro – okostelefon tokok széles választéka

A Xiaomi POCO X3 Pro egy nagyszerű telefon, mely számos rendkívüli funkciókkal és minőséges kialakítással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében azonban mindenképp tanácsos egy kitűnő minőségű telefon tokkal ellátni a Poco X3 Pro-t. Webshopunk választékában olyan magas minőségű tokok találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek a Xiaomi POCO X3 Pro nem mindennapi, modern kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a zavartalan alkalmazást. Az univerzális okostelefon tokoknak több hátrányuk is van – letakarják a telefon fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is tudnak kielégítő illeszkedést nyújtani a Xiaomi POCO X3 Pro nem mindennapos kamerablokkjára. A webshopunkban található tokok tökéletesen illenek az adott telefonmodellre, és sikeresen kiküszöbölik ezeket a problémákat.

Kimagasló minőségű védőtokok a Xiaomi POCO X3 Pro okostelefon modellre

Az etuo.hu online áruház választékában olyan magas minőségű anyagokból gyártott telefon tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik a Xiaomi POCO X3 Pro mindennapos alkalmazását. A tokok óvjak a telefont a karcokkal és az elhasználódással szemben és tompítják az ütések erejét. Kitűnő minőségű tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel a tetszésének és az egyéniségének is. A választékunkban található telefon tokokat elismert gyártók készítik, magas minőségű anyagokból, így a kitűnő védelem és a hosszú élettartam magától értetődő. Választékunk legnépszerűbb termékei a klasszikus, szilikon tokok, melyek kitűnő minőségű termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek. A Xiaomi POCO X3 Pro egy nagyszerű, érdekes smartphone a gyártó 2021-es tavaszi termékvonalából. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Xiaomi POCO X3 Pro és a Xiaomi POCO X3 ugyan első látásra egyformának tűnnek, valójában eltérő vastagságú modellek, így más-más tokok illeszkednek rájuk. Ahhoz, hogy ez a kitűnő okostelefon sokáig hibátlanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy kielégítő védőtokot vásároljunk rá, már az alkalmazása első napjától. Az etuo.hu online boltban nagyszámú olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A tokot akár az okostelefon beszerzése előtt is megrendelheti az ügyfél, így Xiaomi telefonja az első perctől fogva védve lesz. A tökéletes illeszkedésű tokok nem esnek le az okostelefonról, nem csúsznak le róla, nem takarják le a kamerablokkot és lehetővé teszik a komfortos alkalmazást.

Minőségi, hatékony védőtokok

Az etuo.hu online áruház választékában található telefon tokok olyan kitűnő minőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű alkalmazás mellett. Választékunk közkedvelt termékei a termoplasztikus poliuretán szilikonból gyártott tokok, melyek jól tapadnak a telefonhoz, ellenállnak a fakulással, sárgulással és deformálódással szemben és kellemes tapintásúak. Tisztításuk is rendkívül egyszerű, elég őket lemosni langyos vízzel, majd áttörölni egy törlőkendővel, hiszen zsírtaszító felületükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok az ügyfelek, akik a telefon kijelzőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a kitűnő minőségű csukható vagy flip tokjaink közül is.

Xiaomi POCO X3 Pro – specifikáció

A Xiaomi POCO X3 Pro a 2021 tavaszán megjelenő okostelefonok széles skálájának egyik üde színfoltja. A telefon dimenziói 165,3 x 76,8 x 9,4 milliméter, és 215 grammot nyom. Az okostelefon IP53 fröccsenés- és porállósági fokkal rendelkezik. Az okostelefon műanyag hátlappal és Gorilla Glass 6 védelemmel van felszerelve, egy kitűnő minőségű tok pedig tovább erősítheti ezt a védelmet. Az okostelefon Android 11, MIUI 12 for POCO OR-t futtat, a zavartalan működést pedig az octa core Qualcomm Snapdragon 860 (7 nm) chipset garantálja. A Xiaomi POCO X3 Pro egy kitűnő smartphone, mely nem mindennapos dizájnnal és különleges kamerablokkal rendelkezik. A telefon egyik fő előnye a nagy kapacitású, 5160 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan alkalmazást, anélkül, hogy a tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. A telefon nagyszerű quad kamerájának felbontása 48 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP, dual LED vakuval és HDR, valamint panoráma funkciókkal is rendelkezik. A szelfikamera is kitűnő, 20 MP-es.