CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok POCO X3 - Tok, hátlapok

A POCO X3 NFC, POCO X3 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi POCO X3 – hatékony védelmet biztosító kiegészítők a modern telefonokra

A Xiaomi POCO X3 egy nagyszerű, magasabb árkategóriás smartphone, mely szép kialakítással rendelkezik, ezért kifejezetten fontos, hogy minőségi védelemmel legyen ellátva a hétköznapi használat során. Az etuo.hu online áruházban olyan mobiltelefon tokokat kínálunk a Xiaomi POCO X3 modellre, melyek tökéletesen illenek a telefonra, és amelyek között mindenki megtalálhatja azt a terméket, mely mindenben megfelel az ízlésének és az elvárásainak is. Az oldalunkon elérhető kiegészítőket a magas minőség és a modellre való pontos, precíz illeszkedés jellemzi. A tokok szorosan körülölelik a telefont, nem csúsznak le róla és a különböző portok hétköznapi használatát sem zavarják. A tokokon speciális nyílás van kialakítva kamera és az egyéb részek számára. A tokok minőséges anyagok felhasználásával, termoplasztikus poliuretánból (TPU), öko-bőrből készülnek, egyes modelljeink pedig fa lemezekkel vannak díszítve. A kínálatunkban fellelhető tokok saját műhelyünkből kerültek ki, vagy más, ismert és elismert gyártótól származnak. Mivel kifejezetten a Xiaomi POCO X3 telefonra lettek tervezve, nem zavarják a telefon használatát, és a kinézetet illetően is tökéletesen kiegészítik a telefont.

Hosszú élettartamú és kiemelkedő minőségű Xiaomi POCO X3 tokok

A POCO X3 a Xiaomi egyik legújabb smartphone modellje, mely nagy képernyővel lett felszerelve. Ahhoz, hogy ez a pompás telefonmodell hosszú ideig funkcionális és hiánytalan maradjon, rendkívül fontos, hogy minőségi védőkiegészítőkkel legyen ellátva, melyeknek köszönhetően meg tudja őrizni törés- és karcmentességét. Az etuo.hu online áruházban olyan tokokkal készültünk vásárlóink számára, melyek tökéletesen illenek a Xiaomi POCO X3 smartphone-típushoz és hozzájárulnak a telefon hiánytalan állapotának megőrzéséhez. A kliensek számára azt tanácsoljuk, hogy a telefonra illő tokot már a smartphone megvásárlását követően, vagy esetleg még az előtt szerezzék be, hiszen így a mobil eszköz még a legcsekélyebb karcolódásoktól is megvédhető. A Xiaomi modellek mellé gyakran jár tok is, ezek a tokok azonban gyengébb védelmet biztosítanak és “elsősegélyként” szolgálnak, míg a vásárló nem szerez be egy minőségi tartozékot telefonjához.

Pompás védelem, magas minőség

Az etuo.hu online boltban számtalan, különböző típusú és stílusú tok érhető el a Xiaomi POCO X3 smartphone modellre. A klasszikus, szilikonos tokok hosszú élettartamú és rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek, mely minőségi védelmet biztosít a telefon hátlapja és oldalai számára karcolódásokkal és a horzsolásokkal szemben. A szilikon tokok remek alternatívái a könyvszerűen csukható és a flip tokok, melyek a kijelzőt is lefedik, ennek köszönhetően pedig képesek bizonyos fokú védelmet biztosítani a telefon képernyője számára, ha a mobil eszköz a táskában vagy a zsebben van. A tokok anyagát illetően is rengeteg modellel tudunk szolgálni – szilikon, műbőr, erős műanyag és natúr fa telefon tokokat is kínálunk. A rengeteg gyűjtemény lehetővé teszi, hogy mindenki tudjon az ízlésének és a stílusának megfelelő tokot találni – a kliensek válogathatnak az átlátszó tokok, fényképes telefontokok, vidám vektorrajzokkal ellátott tokok és a fantasztikus és visszafogott eleganciát sugalló, egyszínű mobiltelefon tokok között is.

Xiaomi POCO X3 – specifikáció

A Xiaomi POCO X3 egy kedvező árkategóriába tartozó telefon, mely 2020 szeptemberében lett piacra dobva. A telefon üveg előlappal és műanyag hátlappal van ellátva, dimenziói 165,3 x 76,8 x 10,1 milliméter, tömege pedig 225 gramm. A smartphone Android 10, MIUI 12 OR-t futtat, melynek zavartalan működését az octa-core Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm) chipset teszi lehetővé. A smartphone 64 GB vagy 128 GB belső memóriával és 6 GB vagy 8 GB RAM-mal érhető el. A Xiaomi POCO X3 árnyék szürke és kobalt kék színárnyalatban vásárolható meg. A pompás telefon nagy méretű, 6,67 hüvelykes IPS LCD kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, mely 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A képernyő és a smartphone házának aránya megközelítőleg 84,6 százalék. A HDR10 kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel és beépített Corning Gorilla Glass 5 védelemmel is el van látva. A 6000 mAh kapacitású akkumulátor Fast charging 33 W funkcióval is rendelkezik.