Telefontok POCO M4 Pro 5G - Tok, hátlapok

A POCO M4 Pro 4G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi POCO M4 Pro 5G – telefon tokok és hátlapok szédületes tárháza

A Xiaomi POCO M4 Pro 5G egy príma, szofisztikált kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott smartphone a gyártó legújabb termékei közül, azonban magától értetődően ez a smartphone sem ellenálló a karcolódásokkal és a kopással szemben, ezek az apró stílushibák pedig jelentős mértékben lecsökkentik az értékét és jelentősen rontanak a smartphone kinézetén. Miért pont az érték csökkenését emeltük ki? Azért, mert a legtöbb vevő a régi készülékét eladásra szánja, miután vásárol egy újabb, sokkal aktuálisbb smartphone-t. A karcoktól mentes, megvigyázott mobil készülékeket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint az össze-vissza karistolt, kopott, nem megvigyázott, használt smartphone-okat. Hogy tudjuk megvédeni a smartphone-unkat? Pontosan úgy, hogy közvetlenül a Xiaomi POCO M4 Pro 5G kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az ideális mobiltelefon tokot, mely passzolni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik smartphone-modellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is ugorhatunk, és még a smartphone megvásárlása előtt megrendelhetjük a smartphone tokot! Ugyan sok telefon mellé jár egy védőtok is, az legtöbbször egy gyenge minőségű tok, melynek funkciója, hogy védje a smartphone-t használata első napjaiban. Az egyre kisebb csomagolás miatt azonban az újabb telefonok mellé már nem is jár védőhátlap.

A legklasszabb telefon tokok és hátlapok az új Xiaomi smartphone-tok-típusokra

Az etuo.hu smartphone-tartozékokat árusító webshop egyik legfontosabb célja, hogy a lehető legtöbb smartphone- és tablettípusra tudjon megfelelő tokokat biztosítani, gazdag árukínálatának köszönhetően. Korábban nem volt könnyű megfelelő telefon telefon tokot találni a mobilunkra, különösen akkor, ha egy ritkább, kevésbé népszerű telefonunk volt. Manapság viszont – különösen a smartphone-tartozékokat árusító webshopok felfelvirágzásának köszönhetően – már a legtöbb smartphone-modellre rendelkezésre állnak az eltérő védőtartozékok, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű, fekete tokokkal. Az etuo.hu smartphone-tartozékokat árusító webshop több színben, sőt, több eltérő fényképpel, vektoros rajzzal, mintával díszített menő smartphone telefon tokot is biztosít az olyan smartphone-típusokra is, mint a Xiaomi készülékek. A klassz tokok kombinálhatók a vevő ruhatárával, cipőjével, táskájával, de akár az egyéniségével, személyiségével is. A témák szerinti kollekcióknak köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, kajánk, állatunk vagy virágunk szerint is választhatunk smartphone tokot.

Eltérő stílusú, hibátlan minőségű telefon tokok és hátlapok

Az etuo.hu webshop árukínálatában olyan hibátlan minőségű smartphone tokok között böngészhet a látogató, melyek hiánytalanul passzolnak a Xiaomi POCO M4 Pro 5G smartphone-ra, nem csak a méretüket illetően, hanem a nagy odafigyeléssel kialakított kivágásaik, zsebecskéik tekintetében is. A tokok védelmet tesznek lehetővé a smartphone számára a kopással, karcokkal és a hétköznapi használat során keletkező külső fizikai károsodásokkal szemben is. Az árukínálatunkban több hibátlan minőségű és erős alapanyagokból gyártott telefon-tokkal készültünk vevőink számára a Xiaomi POCO M4 Pro 5G smartphone-ra. A tokok feladata, hogy megvédjék a smartphone-t az apróbb meghibásodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Xiaomi POCO M4 Pro 5G tartósan hibátlan külalakú marad, és az értéke sem csökken túl nagy mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni a smartphone-nak, és a smartphone-típus, valamint a vevő ízlése vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új ruhába öltöztetjük a smartphone-unkat, kifejezhetjük a saját ízlésünket és menővé, egyedivé varázsolhatjuk az aktuális Xiaomi készülékünket.

Xiaomi POCO M4 Pro 5G – specifikáció

A Xiaomi POCO M4 Pro 5G egy aktuális smartphone, melynek novemberi piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, menő kidolgozású smartphone dimenziói 163,6 x 75,8 x 8,8 milliméter. A smartphone Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) kártyanyílással kapható. Az aktuális készülék az Android 11, MIUI 12.5 operációs rendszert futtatja és nyolcmagos MediaTek Dimensity 810 5G (6 nm) chipset található benne. Az aktuális készülék 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB / 6 GB RAM-mal érhető el. Az 5000 mAh kapacitással bíró Li-Po akku igazán tartós, zavartalan használatot tesz lehetővé, és a Fast charging 33 W funkciót is támogatja. Az IPS LCD kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,6 hüvelyk. A kijelző screen to body aránya 84,8%, míg denzitása 399 ppi.