POCO M4 Pro 4G tokok

A POCO M4 Pro 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

POCO M4 Pro 4G – remek színvonalú mobiltokok

A smartphone-t védő tokok kifejezetten hasznos kiegészítők, ugyanis megvédik az érzékeny smartphone-okat a horzsolástól és a folyamatos használat során fellépő karcolódásoktól, de akár a nagyobb sérülések esélyét is lecsökkenthetik, főként esés, ütés következtében. Ugyan a Poco márkanév hallatán sokan az alacsony árú smartphone-okra gondolnak, ez nem azt jelenti, hogy a márka smartphone-jai számára ne lennének szükségesek a telefon tokok – a Poco pedig egyre több magasabb árkategóriás és nagyszerű minőségű modellel áll elő. A webshopunkban elérhető szilikon telefon tokok és hátlapok előnye, hogy színvonalas anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vannak gyártva, mely nem sárgul, valamint tartósabb és elasztikusabb is a hagyományos szilikonnál. A csukható tokjaink színvonalas műbőrből vannak gyártva, belsejük pedig TPU. A felhasználók számára azonban alumínium lemezzel borított vagy vésett fa telefon tokok is a rendelkezésre állnak.

Lélegzetelállító, stílusos telefon tokok a POCO M4 Pro 4G modellre

A POCO M4 Pro 4G egy lélegzetelállító telefon, mely egy, a hazánkban is népszerű gyártótól származik. Figyelemre méltó jellemzőinek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a POCO M4 Pro 4G telefon is hamar meg fogja találni az utat a felhasználók szívéhez. És ha már beszereztük a számunkra megfelelő smartphone-t, érdemes rögtön gondoskodnunk a védőtartozékokról is. A modellre passzoló, smartphone-t védő tokok egyik elsődleges előnye, hogy jól illenek, megfelelő kivágásokkal és zsebecskékkel vannak ellátva és segítenek abban, hogy a telefon sokáig megőrizze újszerű külalakját. A telefon tokok hatékony védelmet biztosítanak a karcolásokkal, horzsolással és a belső sérülésekkel szemben, így lehetővé téve a telefon hosszú élettartamát és kényelmes mindennapi használatát. Az etuo.hu online áruházban azok az ügyfelek is találhatnak az elvárásaiknak és a tetszésüknek megfelelő smartphone tokot, akik nem érik be az alacsony színvonalú megoldásokkal. A telefon tokok tökéletesen és precízen passzolnak a POCO M4 Pro 4G smartphone méretéhez, a kialakított nyílások és zsebecskék a tokon pedig lehetővé teszik a csatlakozóaljzatok, a kamerák és a mikrofon, valamint a hangszóró problémamentes használatát, anélkül, hogy a tokot mindig le kellene venni. A webshopunkban mindenki találhat olyan Poco smartphone tokot, mely színvonalas anyagának köszönhetően hatékonyan védi a POCO M4 Pro 4G modellt.

Menő mobiltelefon tokok a POCO M4 Pro 4G modellre

A smartphone-t védő tokok nem csak előnyösek, de segítenek a telefon tulajdonosának abban, hogy kifejezze saját egyéniségét. Kínálatunkban minden korosztály megtalálhatja azt a modellt, ami megfelel a szükségleteinek. Az egyszínű modellek előnye, hogy eleganciát sugallnak, diszkrétek és nem változtatnak jelentősen a Poco smartphone eredeti kialakításán. Azok a felhasználók, akik a vidám, mintás telefon tokokat kedvelik, számos ilyen modell közül válogathatnak. Bőséges minta-felhozatalunknak köszönhetően mindenki találhat a stílusához, tetszéséhez, szabadidős tevékenységeihez passzoló mintákat színvonalas tokjainkon. Kollekcióink virágmintás, természeti motívumos, vicces és elegáns, diszkrét telefon tokokat is felölelnek, így mindenki választhat a preferenciáinak megfelelő tokot, vagy a szeretteinek szánt ajándékot – igen, így igaz, a smartphone-t védő tokokkal akár barátainkat, családtagjainkat is meglephetjük. Sőt, még az sem baj, ha már van smartphone tokjuk, hiszen napjainkban mobilunk tokját is rendszeresen cserélgetjük.

POCO M4 Pro 4G – specifikáció

A trendi POCO M4 Pro 4G stílusos kialakítású, visszafogott smartphone. Mivel a smartphone háza műanyagból készült, az üveg előlap ellenére is különösen fontos, hogy megfelelő telefon tokkal legyen védve, mely megvédi a sérülésektől. A smartphone dimenziója 159,9 x 73,9 x 8,1 milliméter. A smartphone tömege mindössze 179,5 gramm. A mobil eszköz a piacra kerülésekor legtrendibbnek számító Android 11, MIUI 13 for POCO operációs rendszert futtatja és Mediatek Helio G96 (12 nm) chipsettel van felszerelve. A smartphone microSDXC kártya befogadására is alkalmas. A 6,43 inch átlós méretű AMOLED képernyője 1080 x 2400 pixel felbontású. A képernyő denzitása megközelítőleg 409 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A smartphone 6 GB vagy 8 GB RAM és 64 GB / 128 GB / 256 GB belső memóriával van felszerelve. A Li-Po akkumulátorának a kapacitása 5000 mAh. A POCO M4 Pro 4G smartphone-t mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal ellátni.