POCO F4 GT tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

POCO F4 GT – számos jó karakterisztikával ellátott és elsőrangú telefon tokok

Megvetted új POCO F4 GT mobiltelefonodat, és mint minden lelkiismeretes tulajdonos, azonnal nyakadba vetted a netet és elkezdtél kutatni a mobiltelefonodra hiánytalanul illő telefon tokok és hátlapok között? Most megtaláltad a legjobb megoldást! A mobiltelefonokra illő tokok legfontosabb feladata, hogy megvédjék a mobil eszközt a sérülésekkel szemben, megvásárlásuk mellett viszont nem csak egyetlen indok szól – az etuo.hu tokok előnye, hogy megfizethető áron biztosítják a kiemelkedő minőséget. Az etuo.hu online áruházban a költségvetésedtől és a mobiltelefonod típusától függetlenül is tudsz találni megfelelő telefon tokot a Poco készülékedre. Akkor is érdemes fontolóra venned egy minőséges tok megvásárlását, ha te is azok a felhasználók közé tartozol, akik eladásra kínálják a régi Poco telefonjukat, miután találtak maguknak egy még jobb és újabb modellt. A karcmentes, horzsolástalan mobiltelefonok nagyobb értékűek, mint azok a mobil eszközök, melyeket a hétköznapi használat csúf, árulkodó jelei fednek. Azzal, hogy megakadályozza a mobiltelefon működőképességére is kiható károkat – melyek javítása sokba kerül – bizonyos esetekben pedig megoldhatatlan, így a felhasználónak új mobil eszközt kell beszereznie – a tok sokszorosan nagyobb kiadástól óvja meg a felhasználót, így kiváló befektetésnek számít.

Esztétikus tokok a POCO F4 GT mobiltelefonra, melyeket mindenki megirigyel majd

Ami a telefon tokokat és hátlapokat illeti, napjainkban már olyan tágas választék áll a felhasználók rendelkezésére, hogy kicsi annak az esélye, hogy valamelyik haverodnak vagy barátnődnek pont ugyanolyan mobiltelefon tokja lesz, mint amilyen a tied, ahogyan annak is, hogy nem találsz majd a szükségleteidnek megfelelő telefon tokot. Egy szép tok jelentős mértékben megszépítheti a mobiltelefont, kinézetét és külső kialakítását tekintve is. A tágas választékunknak hála most annyira egyszerűen felöltöztetheted a mobiltelefonodat, mint eddig még soha! A megbízható védelem mellett a tokok igazán menő és király kiegészítővé változtatják új Poco mobiltelefonodat. Ráuntál a készülékedre? Ha a trendi mobil eszköz jól működik, nem feltétlenül kell megválnod tőle, lecserélheted a tokját is, így teljesen megújítva kinézetét, és még a pénztárcád is jól jár majd.

A legmenőbb telefon tokok és hátlapok a POCO F4 GT-ra az etuo.hu-n

Gyakran sportolsz vagy lelkesen drukkolsz a kedvenc focicsapatodnak? Válassz a sportos témát képviselő tokjaink közül! Szívesen töltöd a szabadidődet a szabadban? Rengeteg tokkal készültünk számodra is! Ha szereted az állatokat, kutyás-macskás tokjaink között kutakodhatsz. Tágas választékunkban számos olyan tokkal találkozhatsz, mely hiánytalanul illik a POCO F4 GT mobiltelefonra, és kompatibilis vele a dimenziók és a kialakított nyílások, fülecskék tekintetében is, így biztos lehetsz abban, hogy nem fog majd elmozdulni a mobiltelefonodon vagy esetleg lecsúszni róla. A király, szilikonból készült mobiltelefon tokok mellett számos különleges tok és szilikon hátlap között is böngészhetsz honlapunkon! A hasonló anyagból gyártott vagy hasonló témát képviselő díszítő mintával ellátott tokokat gyűjteményekbe fésültük, így egyszerűen válogathatsz a neked tetsző tartozékok között.

POCO F4 GT – specifikáció

A POCO F4 GT 2022-es áprilisi megjelenését izgatottan várták a márka rajongói. Egy olyan trendi és király Poco mobiltelefonról van szó, mely elsőrangú kamerákkal van felszerelve. A hátsó kamera tripla rendszerű, 64 MP / 8 MP / 2 MP felbontású, HDR-rel, panoráma modullal és Dual-LED villanóval. A szelfikamera 20 MP-es. A szenzációs mobiltelefon AMOLED kapacitív kijelzője 6,67 inch átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A telefon kijelzőjét mindenképp érdemes egy fantasztikus minőségű üveggel vagy polikarbonát fóliával védeni a sérülésektől, magát a mobiltelefont pedig egy minőséges tokkal ellátni. Nem kivehető Li-Po akku van benne, melynek kapacitása 4700 mAh, és a Fast charging 120 W modult is támogatja, így rendkívül gyorsan feltölt. Az akku a Power Delivery 3.0 és a Quick Charge 3+ modult is támogatja. Stealth Black, Cyber Yellow és Knight Silver változatban is elérhető. A telefon alumínium kerettel, üveg előlappal és üveg hátlappal is fel van szerelve.