CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok POCO F4 - Tok, hátlapok

A POCO F4 GT, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

POCO F4 – okostelefon tokok bőséges áruválasztéka

A POCO F4 mobil tulajdonosai tudják, mennyire fontos a mobil készülékek védelme az eltérő külső és belső sérülésekkel szemben. Az etuo.hu online shop áruválasztékában rengeteg olyan okostelefon tok is rendelkezésre áll, mely szépen passzol a POCO F4 modellre, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán kapós is. Az online shopunkban rendelkezésre álló okostelefon tokok szenzációs minőségű, strapabíró anyagokból vannak előállítva. A mobil tokok megvédik az okostelefont a karcokkal és a horzsolásokkal szemben. Trendi kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak a készüléken, lehengerlő áruválasztékunkban pedig minden vevő találhat olyan tartozékot, mely tökéletesen illik az ízléséhez és az elvárásainak is megfelel. A trendi és aktuális, érintőképernyős okostelefonokat a rendkívüli funkciók és a magasfokú érzékenység jellemzi. Okostelefon-kiegészítőket kínáló online shopunkban olyan mobil tokokat kínálunk, amelyek strapabíró és masszív anyagokból vannak előállítva és védelmet tesznek lehetővé a trendi készülék számára a hétköznapi használat során keletkező apróbb külső és belső sérülésekkel szemben.

Szenzációs minőség és strapabíró védelem – POCO F4

Az etuo.hu okostelefon-kiegészítőket kínáló online shopban számos okostelefon tok is rendelkezésre áll a POCO F4 modellre. Az okostelefon tokok rendkívüli popularitásnak örvendenek, ugyanis megvédik az okostelefon hátlapját és oldalait a folyamatos használat során, sőt, még az előlapot is, amennyiben csukható tokról van szó, és rendkívül jól mutatnak az készüléken. Az okostelefon tokok belsője kifogástalan minőségű termoplasztikus poliuretán (rövidítve: TPU) szilikonból van előállítva, ami esélyessé teszi a hosszú élettartamot. A POCO F4 trendi készülékre tervezett okostelefon tok tökéletes passzolást biztosít, a használat során nem csúszik le és nem mozdul el a készüléken, valamint nem takarja le a trendi készülék fontos komponenseit – a portokat, gombokat, képernyőt vagy a kamerablokkot sem. Környezetbarát bőr belseje szédületes eleganciát kölcsönöz a toknak.

POCO F4 – okostelefon tokok lehengerlő választéka

A POCO F4 mobilt számos rendkívüli specifikációval látta el az ismert gyártó, melynek köszönhetően az okostelefon gigantikus közkedveltségre számíthat a vevők között. Azok, akik ez a típus beszerzése mellett teszik le voksukat, biztosan szeretnék, ha készülékük sokáig tökéletesen is nézne ki. Az etuo.hu GSM kiegészítőket kínáló online shopban tudunk erre egy páratlan megoldást! Az okostelefon tokok garantálják a precíz illeszkedést a POCO F4 modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen passzol a trendi készülék dimenzióihoz és nem csúsznak le, a gondosan megtervezett és kidolgozott kivágások és zsebecskék még azt is esélyessé teszik, hogy a mobil komponensei zavartalanul, a tok levétele nélkül használhatók legyenek. A GSM kiegészítőket kínáló online shopunkban rendelkezésre álló tokok tökéletesen illenek az adott okostelefon modellre, és effektíven kiküszöbölik az olyan problémákat, mint a komponensek lefedése, a nem megfelelő méret vagy a kellemetlen tapintás.

POCO F4 – specifikáció

A POCO F4 okostelefon megjelenése a 2022-es év júniusára lett bejelentve. A mobil dimenziója 163,2 x 76 x 7,7 milliméter, tömege pedig 195 gramm. A trendi készülék Moonlight Silver, Night Black és Nebula Green színárnyalatokban szerezhető be. A Poco F4 trendi készülék a Poco okostelefonjaira jellemző Android 12, MIUI 13 for POCO OR-t futtatja. Az okostelefon problémamentes működését az octa-core Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) chipset garantálja. Az okostelefon rendkívüli, AMOLED kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, mely 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlós dimenziója 6,67 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A POCO F4 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és nem kevesebb, mint 6 GB / 8 GB vagy 12 GB RAM memóriával rendelkezik, verziótól függően, melynek köszönhetően az igényesebb vevők szükségleteit is ki tudja elégíteni. Memóriakártya-nyílás viszont nem található a mobilon. A készülék esetében külön ki kell emelni a tripla rendszerű kamerát, melynek felbontása 64 MP / 8 MP / 2 MP. A szelfikamera is figyelemre méltó, hiszen 20 MP-es felbontású.