POCO F3 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi POCO F3 – magasfokú védelmet biztosító mobiltelefon tokok hatalmas kínálata az etuo.hu-n

Azok a kliensek, akik szeretnék, ha telefonjuk minél tovább funkcionális és újszerű maradna, számtalan kiemelkedő minőségű smartphone-tok közül válogathatnak az etuo.hu online áruház bőséges árukínálatából. A nálunk elérhető tokok tökéletesen illenek a Xiaomi POCO F3 smartphone nem mindennapi designjához, nem fedik le a fontos komponenseket és nem csúszkálnak a telefonon vagy esnek le róla. A védőtokok hosszú élettartamú és kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig képesek hosszú ideig hatékony védelmet biztosítani a smartphone-nak. Az etuo.hu több, különböző típusú tokot is kínál, így még a legigényesebb kliensek is találhatnak olyan terméket, mely tökéletesen eleget tesz az elvárásaiknak és kielégíti a szükségleteiket. Annak érdekében, hogy a vásárlók könnyebben eligazodjanak oldalunkon, a tokokat nem csak telefonmodellek szerint csoportosítottuk, hanem gyűjteményekre is bontottuk, anyaguk és stílusuk szerint.

Kiemelkedő minőségű mobiltelefon tokok, különböző designnal

A mobiltelefon tokok legfőbb feladata, hogy megvédjék a telefont a csekélyebb károkkal és karcolódásokkal szemben, ennek köszönhetően pedig a smartphone hosszú ideig hiánytalan kinézetű maradhat. Az etuo.hu óriási árukínálatának köszönhetően minden vevő találhat olyan tokot, mely megfelel az ízlésének, tetszésének és a szükségleteinek. Az árukínálatunk legnépszerűbb darabjai a kiemelkedő minőségű TPU, azaz termoplasztikus poliuretán szilikonból gyártott tokok. A FLEXmat Case sorozat fantasztikus, egyszínű telefon tokokat tartalmaz, melyek felfrissítik a telefon kinézetét és hatékonyan védenek a karcolódásokkal. kopással szemben. A Fantastic Case széria szenzációs vektorrajzokkal díszített telefon tokokat gyűjt csokorba, melyek számtalan mintát ölelnek fel, legyen szó növényi motívumokról, állatmintákról vagy színes grafikákról.

Szenzációs gyűjtemények, pompás minőség

Az etuo.hu-n Xiaomi POCO F3 tokok hatalmas kínálata várja a látogatókat. A minél egyszerűbb böngészés érdekében a tokokat típusok és stílusok szerinti kollekciókra bontottuk. A népszerű Fantastic Case széria tokjai kiemelkedő minőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból készülnek és menő, kreatív vektorrajzokkal vannak díszítve. A Foto Case sorozat termékei, a Fantastic Case tokokhoz hasonlóak, azonban nem vektorrajzokkal, hanem pazar fotókkal vannak dekorálva. Az oldalra nyitható Wallet Book és Wallet Book Fantastic szériáinkban elérhető telefon tokok lehetővé teszik, hogy a kijelző is védve legyen a telefon szállítása közben. A Xiaomi POCO F3 egy fantasztikus kidolgozású telefon, azonban a többi modern mobil eszközhöz hasonlóan ez a telefon sem teljesen immunis a horzsolásokkal és a karcolódásokkal szemben. A kis mechanikai sérülések zavarhatják a telefon komfortos használatát, lecsökkentik a smartphone értékét és a kinézetén is sokat ronthatnak. Ez miatt kiemelten fontos, hogy a vevő gondoskodjon a megfelelő védőtokról, már a Xiaomi POCO F3 megvásárlását követően, vagy akár még az előtt is.

Xiaomi POCO F3 – specifikáció

A Xiaomi POCO F3 egy pompás telefon, mely 2021 tavaszán került az üzletek polcaira. A telefon dimenziói 163,7 x 76,4 x 7,8 milliméter, tömege pedig mindössze 196 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) modellje vásárolható meg. A mobil eszköz rendelkezik IP53 por- és fröccsenésállósági tanúsítvánnyal és üveg elő- és hátlappal van ellátva. A smartphone-ra Android 11, MIUI 12 for POCO OR van telepítve. A smartphone zavartalan működéséről a Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) chipset és az octa-core (1x3.2 GHz Kryo 585 & 3x2.42 GHz Kryo 585 & 4x1.80 GHz Kryo 585) CPU gondoskodik. A POCO F3 128 GB vagy 256 GB belső tárhellyel és 6 GB / 8 GB RAM-mal rendelkezik, memóriakártya-fiók azonban nem található rajta. A smartphone nem rendelkezik 3,5 milliméteres jack csatlakozóaljzattal. A telefon Li-Po akkumulátorának kapacitása 4520 mAh. Az akkumulátor további előnye, hogy a 33 W fast battery charging, PD 3.0 és QC 3+ opciókat is támogatja. A kiváló telefon AMOLED képernyővel rendelkezik, melynek átlós mérete 6,67 inch, mérete 107,4 négyzetcentiméter, megközelítőleg 85,9% screen to body aránnyal. A kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel, denzitása pedig megközelítőleg 395 ppi. A mobil eszköz fekete, fehér és óceánkék színben vásárolható meg.