POCO C40 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

POCO C40 – nívós, a Poco okostelefon-modellre szabott okostelefontokok

A POCO C40 egy trendi és aktuális mobil, melyet a hazánkban is már régóta ismert Xiaomi gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban számtalan elsőrangú tartozék, kiegészítő és tok érhető el az új Poco okostelefon-modellekre, az ezen az oldalon látható tokok pedig úgy lettek megtervezve, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a POCO C40 okostelefonnal és jól passzoljanak annak a részeihez, kameráihoz, méreteihez és csatlakozóaljzataihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, felkapott ruhákban járni, a mobil pedig korunk egyik leglényegesebb „tartozékának” számít – ma már furán nézünk azokra a barátainkra, akiknek még mindig nincs mobiljuk, nem igaz? A mobilok viszont tagadhatatlanul egy fontosabb befektetést jelentenek, így sokan hónapokon keresztül spórolnak, mire végre megvehetik maguknak a kívánt okostelefon típust. Éppen ezért, kiemelten fontos, hogy új okostelefonjukat alkalmas védőkiegészítőkkel lássák el, mely ennek köszönhetően sokkal tovább tudja majd megőrizni eredeti, szép és hibátlan külalakját.

Nívós okostelefon tokokkal a sérülések ellen

Ugye te sem szeretnéd, ha telefonod hátlapja össze-vissza lenne karcolva? Éppen ezért van szükséged egy szenzációs minőségű okostelefon tokra, mely védelmet biztosít az új mobilodnak a külső és belső sérülésekkel szemben. Egy nívós mobil tok nem csak a karcolásokkal, kopással szemben véd, hanem a fakulással, a horzsolásokkal és a más tárgyakkal való érintkezés során jelentkező károkkal szemben is ellenállást mutat. Amellett, hogy strapabíró védelmet biztosítanak, a választékunkban elérhető tokok trendik és nem megszokottak, a csukható tokoknak pedig olyan egyéb fő karakterisztikáik is vannak, mint például a kártyatartó zsebek és a képernyő védelme csukott állapotban.

Korszerű, nívós tokok a POCO C40 okostelefonra

Az okostelefonunk a hétköznapi használat során is több veszélynek van kitéve – hát még ha túrázás vagy kirándulás során is magunkkal visszük, térképet követünk rajta vagy fotózunk. Megkarcolhatja az asztal lapja, a táskába dobott kulcsok, kieshet a kezünkből. Egy nívós mobil tok megvédi a mobil készüléket a karcoktól, kilöccsenő üdítőtől, kosztól és a kopástól is. Az etuo.hu okostelefonos online shopban elérhető tokok egyik legfontosabb karakterisztikája, hogy maradéktalanul passzolnak az adott Poco mobilra és strapabíró, hosszas védelmet tesznek lehetővé az apróbb külső és belső sérülésekkel szemben. A tokok nem csak méretben, hanem a kialakított kivágások és zsebecskék tekintetében is hibátlanul illenek a telefonra. A szenzációsan minőséges anyagokból készült mobil tokok esélyessé teszik, hogy a mobil külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen nagyobb mértékben, ami különösen az okostelefon esetleges későbbi cseréje és áruba bocsátása során fontos. A tokok ma már a mobilok nélkülözhetetlen kísérőinek számítanak, amelyeket javasolt már a mobil beszerzése után megrendelni, hiszen így lecsökkenhető a legapróbb károk megjelenésének esélye is. A mobil tokok több típusban, színben és modellben érhetők el, így nem kell attól tartanod, hogy egyik sem nyeri majd el a tetszésedet.

POCO C40 – specifikáció

Azok a vevők, akik a Poco mobil készülékeire esküsznek, imádni fogják az új POCO C40 mobilt, mely a gyártó egyik új okostelefon-modellje. Ugyan egy olyan telefonmodellről van szó, mely elsősorban az alacsonyabb igényekkel rendelkező vevők számára készült, és viszonylag kedvező áron kapható, ez nem azt jelenti, hogy a telefont ne lenne fontos védelemmel ellátni. A mobil készülék dimenziói 169,6 x 76,6 x 9,2 milliméter, tömege pedig mindössze 204 gramm. A mobil készülék trendi Android 11, MIUI 13 for POCO operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa-core JLQ JR510 (11 nm) chipset és a 4x2.0 GHz Cortex-A55 GPU gondoskodik. A mobil 32 GB / 64 GB belső tárhellyel és 3 GB / 4 GB RAM memóriával érhető el. MicroSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely esélyessé teszi a tárhely bővítését is, szükség esetén. Az első kamera rezolúciója 5 MP, míg a hátsó dual kamera rezolúciója 13 MP / 2 MP. A kamera LED vakuval és HDR modullal is rendelkezik. A 6,71 inches átlós méretű, IPS LCD képernyővel rendelkező mobil minden bizonnyal az átlagos készüléket igénylő Poco-rajongók egyik nagy kedvence lesz.