Orange Neva Zen tokok

A Orange Neva Jet, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Orange Neva Zen – kiváló, modellre szabott telefontokok

Az Orange Neva Zen egy modern okostelefon, mely a többi korszerű mobil eszközhöz hasonlóan érzékeny a karcolásokra, kopásra. Az Orange modellek megnevezése hasonló, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy a modellre megfelelő tokok között böngésszünk. Az etuo.hu webáruházban számos kiváló tartozék és telefontok található az egyre népszerűbb Orange modellekre. Ezek a telefontokok úgy lettek kidolgozva, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Orange Neva Zen méretéhez, irányítógombjaihoz, csatlakozóaljzataihoz és kamerájához. A trendi tokok nem csak megbízható védelmet biztosítanak, de igazán stílusos kiegészítők is, melyek divatos kinézetet kölcsönöznek a modellnek.

Divatos, minőséges tokok az Orange Neva Zen telefonra

A modern, magas minőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne zavarják a telefon mindennapi használatát. Ennek köszönhetően a tokok napjainkra az okostelefonok elengedhetetlen tartozékaivá váltak. A védőtartozékokat tanácsos közvetlenül a készülék megvásárlása után, vagy akár azt megelőzően beszerezni, hogy még a legkisebb sérülések veszélye is minimalizálható legyen. A webáruházunkban megtalálható tokok tökéletesen illeszkednek az adott Orange modellre és megbízható védelmet nyújtanak a kisebb mechanikai károsodásokkal szemben. A minőséges tokoknak köszönhetően az Orange Neva Zen telefon sokáig újszerű marad, értéke pedig nem csökken jelentősen. Legnépszerűbb termékeink a szilikonból készült tokok, melyek minőséges TPU-ból készülnek és divatos színekben kaphatók.

Orange Neva Zen – specifikáció

Az Orange Neva Zen megjelenését 2020-ra jelentette be a gyártó. Az egyszerű, letisztult, elegáns kialakítás a készüléket minden korosztály számár a vonzóvá teszi. A telefonon Android 9.0 (Pie) operációs rendszer található, mely lehetővé teszi a legtöbb korszerű alkalmazás zavartalan mindennapi használatát. A gyártó nyolcmagos processzort épített a készülékbe, mely lehetővé teszi a telefon akadálymentes használatát. A nagyszerű készülék 4G konnektivitásának köszönhetően a weboldalak azonnal megjelennek és a HD videók betöltése is zavartalan lesz, de a csatolmányok letöltésére sem kell sokáig várnia a felhasználónak. A készüléket egy szép telefontok segítségével könnyen a saját stílusukra tudják szabni a felhasználók.