Orange Neva Jet tokok

A Orange Neva Zen, két teljesen különböző modell

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Orange Neva Jet – minőséges mobiltokok széles választéka

Elég mindössze egy pillanatnyi figyelmetlenség és a felhasználó készüléke leeshet, megsérülhet, megkarcolódhat. Az ilyen és ezekhez hasonló sérülések elkerülése érdekében tanácsos a telefont már a beszerzése pillanatától megfelelő minőségű védőtokokkal óvni. Az etuo.hu online áruház kínálatában olyan kiemelkedő minőségű telefontokok találhatók, melyek képesek hosszú ideig megőrizni az Orange Neva Jet okostelefon eredeti szépségét, újszerű kinézetét és funkcionalitását. A tokok fő előnye, hogy hibátlanul illeszkednek a Neva Jet modellre, ennek köszönhetően pedig nem zavarják a telefon használatát. A minőséges tokok elegáns, igényes kidolgozásúak és összhangban vannak a legújabb trendekkel, így nem csak a biztonság, hanem a stílus szempontjából is kiváló megoldásnak bizonyulnak.

Megbízható védelem, divatos kialakítás

A Orange Neva Jet telefonmodellre készült tokjaink kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek. A szilikon tokok gyártásánál TPU anyagot használnak, mely rugalmas, ellenáll a deformálódásnak és rendkívül erős. A TPU szilikon egyszerűen tisztítható – ehhez mindössze egy kis langyos vízre és egy puha törlőkendőre lesz szükség. A kínálatunkban található tokok divatos színekben kaphatók, így könnyen kombinálhatók nem csak a telefon kialakításával, hanem a felhasználó ruhatárával, egyéb kiegészítőivel is. A precízen kialakított, modellre szabott tokoknak köszönhetően a telefon mindennapi használata is zavartalan lesz.

Orange Neva Jet – specifikáció

Az Orange Neva Jet 2019 novemberében jelent meg az üzletek polcain. Az okostelefon mérete 159,2 x 73,4 x 7,9 milliméter, míg súlya 171 gramm. A készülék Nano-SIM, dual stand-by Dual SIM változatban kapható. A telefonon Android 9.0 (Pie); MiFavor 9.1 operációs rendszer van telepítve. A gyártó nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) processzort épített a készülékbe, mely lehetővé teszi az akadálymentes használatot. A nagyszerű készülék a képernyő alatt található ujjlenyomat leolvasóval is fel van szerelve. A készülék kék színben érhető el, azok a felhasználók azonban, akik nincsenek megelégedve a színnel, egy csinos telefontok segítségével könnyen a saját ízlésükre tudják szabni a készüléket, mely így nem csak stílusos lesz, hanem megbízható védelmet is élvez.