Orange tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Orange? Miért legyen tokod?

Ha a szolgáltatód telefonja mellett döntöttél akkor valószínűleg az okos választások híve vagy. Nem kell a legújabb telefon, hiszen egy év és oda öregszik tudásban, ahol az Orange készüléked is van? Van igazság a dologban. Ami viszont nem változik, hogy ez a telefon is megkarcolódhat, megtörhet, leeshet. Sok esetben látszik az is rajta, hogy egy kicsit régebbről emelte át a dizájnt a forgalmazó. Mindkettőre találsz megoldást, ha választasz egy ízléses és védelmező telefontokot. Az okos választás nem azt jelenti, hogy mindenen spórol az ember. A tokra pont akkor van szükség, ha be akarod biztosítani ezt a választást, mert a kijelzőcsere mellett lehet, hogy ez lesz a drágább választás. Na meg a jól kinéző telefon nem kell pénztárca kérdése legyen, nézz csak körül nálunk, és meglátod!

Orange: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Orange

Az Orange elsősorban távközlési szolgáltató, így a saját név alatt forgalmazott telefonjait általában átmárkázza az eredeti gyártó jelzéseinek cseréjével. Ezzel nincs is gond, hiszen így általában brutális kedvezményekkel és akciókkal lehet hozzájutni 1-2 generációval ezelőtti modellekhez. Ehhez sokszor kell hűségidős előfizetést váltani, de általában így is igen gazdaságos lehet Orange telefonokat választani magunknak. Egy-egy nagyobb akcióban az erősebb sajátmárkás példányokat is remek áron hozhatjuk el, így az Orange telefonjai nagyon népszerűek az első okostelefonra váltók között is. Ugyanakkor aki pénztárcabarát megoldást keres, az is gyakran választ a szolgáltató saját kínálatából Orange telefont.