36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

OPPO Reno Z tokok

Telefontok a OPPO Reno Z modellhez

A OPPO Reno 10x Zoom és OPPO Reno, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az OPPO Reno Z okostelefonodra

Az OPPO Reno Z mobiltelefonnak szüksége van minőségi védőtokra még mindennapi használat mellett is. Prémium minőségű telefontokra vágysz, ami egyszerre divatos, és tartós mobiltok? A telefontok kínálatunkból itt, az etuo.hu-n a legváltozatosabb, minőségi telefontokokat találod meg, hogy meglelhesd a neked leginkább tetsző és az OPPO Reno Z telefonodat hatékonyan védelmező mobil védőtokot. Vagy inkább a prémium bőrre esik a választásod? Az etuo.hu telefontok kínálatában mindegyiket megtalálod! Az OPPO Reno Z okostelefonodra akár egy minőségi szilikon mobiltokot szeretnél, akár modern alkotók festményei és grafikái díszítette, egyedi tokot, vagy akár különleges mintával nyomott mobiltokot, a kínálatunkban meg fogod lelni a leginkább hozzád illő telefontokot.

Milyen előnyökkel bírnak az OPPO Reno Z telefontokok?

Minőségi telefontok híján sajnos az OPPO Reno Z mobil hátsó felülete is elég hamar megkarcolódik és kopni kezd a gyakori, mindennapos igénybevétel miatt. Válassz egy minőségi mobil védőtokot az etuo.hu okostelefon kiegészítőket kínáló webáruházában! A webáruházunkban kapható prémium és megfizethető mobil tokok mindegyike majdnem biztosan meg fogják védeni az OPPO Reno Z okostelefonodat az átlagos károktól. Számodra az egyszínű, hagyományos telefontokok tetszetősek, esetleg inkább a fiatalos, színes mobiltokokat kedveled? Sokan kedvelik mind a műanyag telefon tokokat, mind a rugalmas és erős szilikont. Te melyiket választod?

Miért közkedveltek az OPPO Reno Z okostelefonok?

Az OPPO Reno Z egy időben jelent meg 2019-ben a zászlóshajónak számító, cápauszonyos Reno mellett, bár sokkal kevesebb szó esett róla. Kissé nehezen érthető ez a háttérbe szorítás, ugyanis egy mindenképpen kiváló telefont sikerült a gyártóknak alkotniuk. A 6,4 colos kijelzője egy Full HD+ felbontású AMOLED érintőképernyő, a rendszer a legkisebb konfigurációban is 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel gazdálkodhat, a felhasználók élményéről pedig az OPPO saját, továbbfejlesztett UI-ja, a ColorOS 6-os verziója gondoskodik. Ráadásul négyféle, egészen prémium érzést adó színváltozatban kapható: lilás, fehéres, sárgás és persze fekete árnyalatokban játszik a hátlapja.