Oppo Reno 8 5G tokok

A Oppo Reno 8 Lite 5G, Oppo Reno 8 Pro 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 8 5G – teló tokok színes árukínálata

Az Oppo Reno 8 5G mobiltelefon tulajdonosai tudják, mennyire fontos a mobil készülékek védelme az eltérő külső és belső károkkal szemben. Az etuo.hu online shop árukínálatában rengeteg olyan teló tok is rendelkezésre áll, mely szépen passzol az Oppo Reno 8 5G modellre, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán trendi is. Az online shopunkban rendelkezésre álló teló tokok színvonalas, strapabíró anyagokból vannak legyártva. A mobiltelefon tokok megvédik a telót a karcokkal és a horzsolásokkal szemben. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak a mobil készüléken, fantasztikus árukínálatunkban pedig minden ügyfél találhat olyan tartozékot, mely optimálisan passzol az ízléséhez és az elvárásainak is megfelel. A naprakész és aktuális, érintőképernyős telókat a rendkívüli funkciók és a magasfokú érzékenység írja le legjobban. Okostelefon-tartozékokat kínáló online boltunkban olyan mobiltelefon tokokat kínálunk, amelyek strapabíró és masszív anyagokból vannak legyártva és védelmet tesznek lehetségessé a naprakész mobil készülék számára a hétköznapi alkalmazás során keletkező apróbb külső és belső károkkal szemben.

Elsőrangú minőség és masszív védelem – Oppo Reno 8 5G

Az etuo.hu teló-tartozékokat kínáló online boltban számos teló tok is rendelkezésre áll az Oppo Reno 8 5G modellre. A teló tokok nagy popularitásnak örvendenek, ugyanis megvédik a teló hátlapját és oldalait a folyamatos alkalmazás során, sőt, még az előlapot is, amennyiben csukható tokról van szó, és rendkívül jól mutatnak a mobil készüléken. A teló tokok belsője kifogástalan minőségű termoplasztikus poliuretán (vagy röviden TPU) szilikonból van legyártva, ami lehetségessé teszi a hosszú élettartamot. Az Oppo Reno 8 5G naprakész mobil készülékre tervezett teló tok optimális passzolást biztosít, az alkalmazás során nem csúszik le és nem mozdul el a készüléken, valamint nem takarja le a naprakész mobil készülék fontos komponenseit – a csatlakozónyílásokat, gombokat, képernyőt vagy a kamerablokkot sem. Környezetbarát bőrből kalakított külső része eleganciát kölcsönöz a toknak.

Oppo Reno 8 5G – teló tokok fantasztikus árukínálata

Az Oppo Reno 8 5G mobiltelefont számos rendkívüli funkcióval látta el az ismert gyártó, melynek köszönhetően a teló rendkívül nagy közkedveltségre számíthat az ügyfelek között. Azok, akik ez a változat beszerzése mellett teszik le voksukat, biztosan szeretnék, ha készülékük hosszantartóan optimálisan is nézne ki. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló online boltban tudunk erre egy páratlan megoldást! A teló tokok garantálják a precíz illeszkedést az Oppo Reno 8 5G modellre – amellett, hogy méretük optimálisan passzol a naprakész mobil készülék dimenzióihoz és nem csúsznak le, a gondosan megtervezett és kidolgozott nyílások még azt is lehetségessé teszik, hogy a mobiltelefon komponensei zavartalanul, a tok levétele nélkül alkalmazhatók legyenek. A GSM tartozékokat kínáló online boltunkban rendelkezésre álló tokok illenek az adott teló modellre, és sikeresen kiküszöbölik az olyan problémákat, mint a komponensek lefedése, a nem megfelelő méret vagy a kellemetlen anyag.

Oppo Reno 8 5G – specifikáció

Az Oppo Reno 8 5G teló megjelenése a 2022-es év júliusára lett bejelentve. A mobiltelefon dimenziója 160,6 x 73,4 x 7,7 milliméter, tömege pedig 179 gramm. A naprakész mobil készülék Shimmer gold és Shimmer Black színárnyalatokban szerezhető be. A naprakész mobil készülék az Oppo telójaira jellemző Android 12, ColorOS 12.1 OR-t futtatja. A teló problémamentes működését az octa-core MediaTek Dimensity 1300 (6 nm) chipset garantálja. A teló rendkívüli, AMOLED kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, mely 1 B színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlós dimenziója 6,4 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. Az Oppo Reno 8 5G 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és nem kevesebb, mint 8 GB RAM memóriával rendelkezik, verziótól függően. Memóriakártya-nyílás viszont nem található a telefonon. A készülék esetében külön ki kell emelni a tripla rendszerű kamerát, melynek felbontása 50 MP / 8 MP / 2 MP. A szelfikamera is figyelemre méltó, ugyanis 32 MP felbontású.