Oppo Reno 7 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 7 5G – színvonalas, smartphone-t védő tokok bőséges felhozatala

Az Oppo Reno 7 5G telefon tulajdonosai számára nagyon fontos, hogy kedvenc mobil eszközüket mindig biztonságban tudhassák. A smartphone biztonságos és komfortos használata könnyen biztosítható a felhozatalunkban is elérhető, eltérő kialakítású telefon tokok segítségével. Az etuo.hu online áruházban nagyszámú tok érhető el az Oppo Reno 7 5G telefon-ra. Az ügyfeleink választhatnak a szilikon hátlapok vagy oldalra nyíló tokok közül is. A csukható vagy flip telefon tokok figyelemre méltó megoldást biztosítanak, ha a kliens szeretné a smartphone képernyőjét is védelemmel ellátni. A csukható telefon tokok minőségi bőrutánzatból készülnek és sokáig használhatók. Kínálatunk populáris darabjai a TPU (azaz a termoplasztikus poliuretán) telefon tokok is, amelyek elasztikus és időtálló anyaguknak köszönhetően a mobil eszköz hátoldalát és széleit is jól védik. A nyomtatott minták időtállók, nem fakulnak és ellenállást mutatnak az elhasználódással szemben is.

Minőséges védelem a külső és belső károsodásokkal szemben

Az Oppo Reno 7 5G egy rendkívül funkcionális és szép kidolgozású telefon, mely igencsak közkedvelt az Oppo modellek rajongóinak körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen kiváló telefon a modellre alkalmas védőtartozékokkal legyen felszerelve, amelyek lehetővé teszik a mobil eszköz hosszantartó, problémamentes nap mint napos használatát. A dekoratív szilikon telefon tokok és hátlapok megóvják a smartphone hátoldalát és oldalait a karcolódásoktól és a külső és belső sérülésektől. Az etuo.hu online áruház felhozatalában nagyszámú eltérő dizájnnal legyártott smartphone-tok érhető el, amelyek hatékonyan megvédik a mobil eszközt a folyamatos használat során. A telefon tokok kiváló színvonalú anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve és kidolgozva, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Oppo Reno 7 5G smartphone-ra és lehetővé tegyék a kényelmes és előnyös használatot. Az etuo.hu online áruház rendkívül széles felhozatallal büszkélkedhet, hiszen a kliensek választhatnak a klasszikus és a menő kialakítású, smartphone-t védő tokok közül is, amelyek tökéletesen passzolnak az Oppo Reno 7 5G mobil eszközre. A precíz illeszkedés azért fontos, mert lehetővé teszi a smartphone komfortos és problémamentes használatát, az dedikált tok pedig biztosítja a magasfokú védelmet. A webshopunkban bárki találhat olyan tokot, mely nem csak az Oppo Reno 7 5G smartphone-jának, hanem a tetszésének is megfelel.

Színvonalas és időtálló mobiltelefon tokok

Kínálatunkban nagyszámú olyan szép és előnyös tok elérhető, mely biztosítja a védelmet az Oppo Reno 7 5G smartphone számára. A telefon tokok főként a védelmet szolgálják, de emellett más jó tulajdonságaik is vannak. A felhozatalunkban elérhető szilikon telefon tokok és hátlapok nem csak funkcionálisak, de igazán jól is néznek ki! A nagyszámú szín és színvonalas nyomtatott minta között bármelyik ügyfelünk találhat a kedvére valót. Az ügyfeleink egyszínű smartphone-tok modellek és mintás modellek közül választhatnak maguknak telefon tokot. A Fantastic Case kollekció telefon tokjai TPU szilikonból lettek gyártva és gyönyörű vektorképekkel vannak nyomtatva. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case kollekció modelljei is, azzal a különbséggel, hogy ezek a telefon tokok nem rajzokkal, hanem meseszép fotókkal vannak dekorálva. Mindkét gyűjtemény olyan lenyomatokkal van díszítve, mely korszerű nyomdai módszerekkel készül, időtálló és ellenállást mutat a halványulással, elhasználódással szemben is.

Oppo Reno 7 5G – specifikáció

Az Oppo Reno 7 5G egy menő telefon, mely 2022 februárjára lett beharangozva. A smartphone mérete 160,6 x 73,2 x 7,8 milliméter, aminek a felhozatalunkban elérhető telefon tokok tökéletesen megfelelnek. Tömege 173 gramm. A smartphone Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) változatban vásárolható meg. A smartphone-ba a gyártó nyolcmagos MediaTek MT6877 Dimensity 900 (6 nm) chipsetet szerelt. A smartphone a következő verzióban kapható: 256 GB belső tárhely, illetve 8 GB RAM. A memória bővítésére is lehetőség van, microSDXC