CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Oppo Reno 7 4G - Tok, hátlapok

A Oppo Reno 7 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 7 4G – elsőrangú, modellre szabott mobil tokok

Az Oppo Reno 7 4G egy nemrég megjelent mobil, melynek beszerzését különösen azok a felhasználók számára javasoljuk, akik rajonganak az Oppo modellekért és fontosnak tartják a megfelelő ár-érték arányt. Azt viszont ki kell emelni, hogy az Oppo mobiltelefonokat is fontos egy megfelelő tokkal ellátni – az etuo.hu-nál még az Oppo okostelefonjaira is gondoltunk, nem csak a legismertebb gyártók modelljeire. Tágas áruválasztékunkban rengeteg elképesztő tartozék és tok található a közkedvelt Oppo mobil típusokra, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek az Oppo Reno 7 4G telefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. A tok amellett, hogy megbízhatóan véd, király tartozék is. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőkiegészítőkkel lássuk el, így képes lesz majd megőrizni értékét és hiánytalan kialakítását, valamint a kiváló felhasználói élményt is. Ha már régebb óta a birtokodban van az Oppo Reno 7 4G mobil és már mutatja a használat jeleit, a kisebb karcokat és kopást is sikeresen el tudja rejteni egy trendi mobil tok, emellett pedig új, friss külsőt is kölcsönöz már megszokott készülékednek, melytől nem szeretnél még megválni.

Elsőrangú tokokkal a karcok ellen

A tokok egyik fontos előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a telefonoknak, így jelentős mértékben lecsökkentik annak az esélyét, hogy a felhasználónak kicsúszik a trendi mobil eszköz a markából. Amellett, hogy megbízható védelmet tesznek lehetővé, a tokok egyedi és király védőkiegészítők is, a csukható tokoknak pedig további előnye, hogy kártyatartó zsebekkel is fel vannak szerelve, így azok számára is fantasztikus megoldást nyújtanak, akik a kártyás fizetést kedvelik – így még pénztárca sem kell majd! Felhozatalunk kedvelt termékei a könyvszerűen csukható mobil tokok, melyek termoplasztikus poliuretánból (rövidítve TPU) és környezetbarát bőrből vannak előállítva és király színekben kaphatók, trendi lenyomatokkal. Az oldalra nyitható tokjaink védik a kijelzőt is, belsőjük pedig szilikonból készül és jó tartást tesz lehetővé.

Király, elsőrangú tokok az Oppo Reno 7 4G telefonra

Egy jó tok védi a trendi mobil eszközt a karcolásoktól, kilöccsenő italoktól, morzsáktól, szennyeződéstől és az elhasználódástól, valamint a karcoktól melyek akkor jelentkeznek, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a mobil eszközt a táskába. Az etuo.hu online áruházban felsorakoztatott tokok egyik előnye, hogy maradéktalanul passzolnak az adott Oppo mobil-modellre és megbízható védelmet szavatolnak az apróbb fizikai sérülésekkel szemben. Az elsőrangú anyagokból készült mobil tokok lehetségessé teszik, hogy a mobil kinézete és értéke ne csökkenjen nagy mértékben. A trendi és fantasztikus minőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják a mobil hétköznapi használatát – a kialakított nyílásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb komponensek is használhatók, így a felhasználói élmény is hiánytalan lesz. Ennek köszönhetően a tokok ma már a telefonok nélkülözhetetlen kiegészítőinek számítanak, melyeket érdemes már a mobil beszerzése után megrendelni, ugyanis így jelentős mértékben lecsökkenhető még a legminimálisabb sérülések veszélye is.

Oppo Reno 7 4G – specifikáció

Azok a felhasználók, akik az Oppo mobil eszközeire esküsznek, imádják az Oppo Reno 7 4G modellt, mely a gyártó egyik legújabb terméke. Egy ilyen elsőrangú, trendi mobil eszköz számára javasolt már a beszerzését követő napokban, vagy még az előtt megrendelni egy megfelelő mobil tokot. Az ultramodern mobil eszköz mérete 159,9 x 73,2 x 7,5 milliméter, tömege pedig 175 gramm. A trendi mobil eszköz Android 12, ColorOS 12.1 operációs rendszert futtat, működéséről pedig a Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) CPU gondoskodik. A mobil 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM-mal érhető el. Micro SDXC nyílás is található rajta. A mobil AMOLED kijelzőjének átlós mérete 6,43 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. Ez a típus fantasztikus azok a felhasználók számára, akik jó ár-érték arányt keresnek, viszont ez a modell számos egyéb funkcióval is rendelkezik, ami miatt érdemes mellette döntenünk.