Oppo Reno 7 4G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 7 4G – elsőrangú, modellre szabott mobil tokok

Az Oppo Reno 7 4G egy nemrég megjelent mobil, melynek beszerzését különösen azok a felhasználók számára javasoljuk, akik rajonganak az Oppo modellekért és fontosnak tartják a megfelelő ár-érték arányt. Azt viszont ki kell emelni, hogy az Oppo mobiltelefonokat is fontos egy megfelelő tokkal ellátni – az etuo.hu-nál még az Oppo okostelefonjaira is gondoltunk, nem csak a legismertebb gyártók modelljeire. Tágas áruválasztékunkban rengeteg elképesztő tartozék és tok található a közkedvelt Oppo mobil típusokra, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek az Oppo Reno 7 4G telefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. A tok amellett, hogy megbízhatóan véd, király tartozék is. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőkiegészítőkkel lássuk el, így képes lesz majd megőrizni értékét és hiánytalan kialakítását, valamint a kiváló felhasználói élményt is. Ha már régebb óta a birtokodban van az Oppo Reno 7 4G mobil és már mutatja a használat jeleit, a kisebb karcokat és kopást is sikeresen el tudja rejteni egy trendi mobil tok, emellett pedig új, friss külsőt is kölcsönöz már megszokott készülékednek, melytől nem szeretnél még megválni.

Elsőrangú tokokkal a karcok ellen

A tokok egyik fontos előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a telefonoknak, így jelentős mértékben lecsökkentik annak az esélyét, hogy a felhasználónak kicsúszik a trendi mobil eszköz a markából. Amellett, hogy megbízható védelmet tesznek lehetővé, a tokok egyedi és király védőkiegészítők is, a csukható tokoknak pedig további előnye, hogy kártyatartó zsebekkel is fel vannak szerelve, így azok számára is fantasztikus megoldást nyújtanak, akik a kártyás fizetést kedvelik – így még pénztárca sem kell majd! Felhozatalunk kedvelt termékei a könyvszerűen csukható mobil tokok, melyek termoplasztikus poliuretánból (rövidítve TPU) és környezetbarát bőrből vannak előállítva és király színekben kaphatók, trendi lenyomatokkal. Az oldalra nyitható tokjaink védik a kijelzőt is, belsőjük pedig szilikonból készül és jó tartást tesz lehetővé.

Király, elsőrangú tokok az Oppo Reno 7 4G telefonra

Egy jó tok védi a trendi mobil eszközt a karcolásoktól, kilöccsenő italoktól, morzsáktól, szennyeződéstől és az elhasználódástól, valamint a karcoktól melyek akkor jelentkeznek, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a mobil eszközt a táskába. Az etuo.hu online áruházban felsorakoztatott tokok egyik előnye, hogy maradéktalanul passzolnak az adott Oppo mobil-modellre és megbízható védelmet szavatolnak az apróbb fizikai s&e