Oppo Reno 6 Pro Plus 5G tokok

Tokok a Oppo Reno 6 Pro Plus 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Oppo Reno 6 Pro 5G (CPH2247), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 6 Pro Plus 5G – kiemelkedő minőségű okostelefon tokok az etuo.hu választékában

Miért tanácsos mindenképp ellátnod új Oppo Reno 6 Pro Plus 5G telefonodat egy minőséges okostelefon tokkal? Mivel a telefonunkat személyes és üzleti célokra is használni szoktuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta lévő telefonszámokat, adatokat, képeket és videókat biztonságban tudjuk. Egy minőséges telefon tok jóvoltából nyugodt lélekkel használhatjuk új Oppo Reno 6 Pro Plus 5G korszerű és aktuális mobil készülékünket. Egy telefon tok azért számít kifejezetten remek vásárnak, mert sokszorosan nagyobb költségektől tudja megvédeni a vevőt, ugyanis megakadályozza, hogy a drága, korszerű és aktuális mobil készülék komolyabb károsodást szenvedjen. A legtöbb védőtok meg tudja gátolni a kopás és a karcolások fellépését a korszerű és aktuális mobil készülék hátoldalán és oldalain is. Az Oppo Reno 6 Pro Plus 5G telefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják majd fantasztikus telefonjukat, ezzel azonban számos olyan külső hatásnak teszik ki, melyek károsíthatják és lerövidíthetik az élettartamát. A telefon kiegészítőket árusító webáruházunkban mindenki találhat olyan Oppo telefon tokot, mely minőséges anyagának jóvoltából sokáig és stabilan védi a készülékmodellt.

Szenzációs Oppo Reno 6 Pro Plus 5G okostelefon tokok az etuo.hu árukínálatából

Az etuo.hu árukínálatában rendelkezésre álló minőséges védőtartozékok két funkciót töltenek be és mindkét feladatnak hibátlanul helytállnak. Elsősorban védenek, méghozzá megbízhatóan! Mivel elismert gyártóktól származnak és fantasztikus minőségű anyagokból vannak előállítva, hatékonyan óvják a telefon oldalait, sarkait és hátoldalát a karcolódásokkal és kopással szemben. A tokok második fontos jellemzője sok vevő számára még fontosabb – tagadhatatlan ugyanis, hogy a legtöbben a mintája és a típusa alapján választjuk ki telefonunk új tokját. Az etuo.hu telefon kiegészítőket árusító webáruház gazdag választéka lehetségessé teszi, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez, szükségleteihez passzoló telefon tokot. A választék miatt nem kell aggódnod, és ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy az Oppo Reno 6 Pro Plus 5G kategóriába tartozó tokok hibátlanul fognak illeni a korszerű és aktuális mobil készülékedre!

Esztétikus és trendi okostelefon tokok az Oppo Reno 6 Pro Plus 5G telefon modellre

Az Oppo telefonok mellé a vevők általában nem kapnak telefon tokot a gyártótól, hogy a csomag minél könnyebb, kisebb és egyszerűbben szállítható legyen. Ha a csomagolás mégis tartalmazna tokot, egy olyan egyszerű tartozékról van szó, mely arra szolgál, hogy az alkalmazása első napjaiban védje a telefont, míg a tulaj nem választ magának egy új, személyre szabott tokot. Az Oppo Reno 6 Pro Plus 5G tokok számos verzióban érhetők el – a vevők nagyszámú szín, lenyomat, felhasznált anyag és stílus közül válogathatnak, a tokok ugyanis nem csak számos remek specifikációval vannak felvértezve, hanem rendkívül esztétikusak is. A meseszép okostelefon tokok jóvoltából a telefonodat igazán trendi tartozékká alakíthatod. Akkor is remek megoldás lehet a tok, ha ráuntál egyébként hibátlanul működő telefonodra, hiszen teljesen új külsőt kölcsönözhetsz vele kedvenc korszerű és aktuális mobil készülékednek, és még a pénztárcád is hálás lesz majd ezért a döntésért!

Oppo Reno 6 Pro Plus 5G – specifikáció

Az Oppo Reno 6 Pro Plus 5G egy fantasztikus, esztétikus, magasabb áron kapható telefon az ismert gyártótól, melynek 2021-re bejelentett piacra dobását óriási várakozás övezte. A telefon az Oppo Reno 6 Pro 5G felturbózott változata. A korszerű és aktuális telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand by) változatban érhető el. A telefon elsőrangú AMOLED kapacitív érintőképernyője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni a felületén. A képernyő átlója 6,55 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A telefon képernyője nagy mérete miatt rendkívül érzékeny, ezért tanácsos a védelmét még erősebbé tenni egy minőséges szilikon vagy könyvszerűen csukható okostelefon tokkal a webáruházunk árukínálatából. A telefon Android 11, ColorOS 11.3 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) chipset van benne, mely lehetővé teszi a zavartalan használatot. A korszerű és aktuális mobil készülékben nem kivehető Li-Po akku található, melynek kapacitása 4500 mAh.