Oppo Reno 6 5G tokok

A Oppo Reno 6 4G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 6 5G – okostelefon tokok lélegzetelállító választéka

Az Oppo Reno 6 5G egy kitűnő, esztétikus kidolgozású és számos remek specifikációval ellátott telefon a gyártó legújabb árukínálatából, azonban magától értetődően ez a telefon sem ellenálló a karcolódásokkal és az elhasználódással szemben, ezek a kisebb sérülések pedig ugyan nem mindig befolyásolják a telefon működését, jelentősen rontanak a kinézetén és értékcsökkenéshez vezetnek. Milyen jelentősége van az értékcsökkenésnek? Ez főleg olyankor fontos, mikor a vevő a régi mobil készülékét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb, sokkal modernebb és aktuálisabb telefont. A karcoktól mentes, megvigyázott mobil mobil készülékeket pedig jelentősen magasabb áron lehet eladni, mint az össze-vissza karcolt, kopott, nem megvigyázott, használt telefonokat. Hogy tudjuk megvédeni a telefonunkat? Olyan módon, hogy közvetlenül az Oppo Reno 6 5G kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az optimális mobil tokot, mely illeni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik telefon-modellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is kerülhetünk, és még a telefon beszerzése előtt megrendelhetjük az etuo.hu-ról a telefon tokot!

Különböző stílusú, kiemelkedő minőségű okostelefon tokok

Az etuo.hu online bolt választékában olyan kiemelkedő minőségű telefon tokok között böngészhet a látogató, melyek hiánytalanul illenek az Oppo Reno 6 5G telefonra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított kivágásaik, nyílásaik és fülecskéik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak a telefon számára az elhasználódással, karcokkal és a hétköznapi alkalmazás során fellépő külső fizikai károsodásokkal szemben is. A választékunkban több kiemelkedő minőségű és erős alapanyagokból gyártott okostelefon tokkal készültünk vevőink számára az Oppo Reno 6 5G telefonra. A tokok feladata, hogy megvédjék a telefont az apróbb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így az Oppo Reno 6 5G sokáig hibátlan külalakú marad, és az értéke sem csökken jelentősebb mértékben. A remekül megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni a telefonnak, és a telefon típus, valamint a vevő stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk a telefonunkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és trendivé, egyedivé varázsolhatjuk a modern és aktuális OPPO mobil készülékünket.

A legtrendibb okostelefon tokok az új OPPO telefon típusokra

Az etuo.hu telefon kiegészítőket árusító webáruház egyik elsődleges céljának tartja, hogy a lehető legtöbb telefon- és tablettípusra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, gazdag választékának jóvoltából. Korábban nem volt egyszerű feladat megfelelő védőtokot szerezni a mobilunkra, különösen akkor, ha egy ritkább, kevésbé népszerű modellünk volt. Manapság azonban – különösen a telefon kiegészítőket árusító webáruházak hódításának jóvoltából – már a legtöbb telefon-modellre rendelkezésre állnak a különböző védőtartozékok, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű, fekete tokokkal akkor sem, ha kevésbé populáris telefon-modelljük van. Az etuo.hu telefon kiegészítőket árusító webáruház több színben, sőt, több különböző képpel, illusztrációval, mintával díszített divatos telefon tokot is biztosít az olyan telefontípusokra is, mint az OPPO készülékek. A trendi tokok kombinálhatók a vevő ruhatárával, lábbelijével, övével, pénztárcájával, de akár az egyéniségével is. A tematikus gyűjtemények jóvoltából kedvenc sorozatunk, italunk, ételünk, állatunk vagy növényünk szerint is választhatunk telefon tokot.

Oppo Reno 6 5G – specifikáció

Az Oppo Reno 6 5G egy modern és aktuális telefon, melynek júniusi piacra kerülését izgatottan várták már a márka rajongói. A letisztult, divatos kidolgozású telefon dimenziói 156,8 x 72,1 x 7,6 milliméter. A telefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) kártyanyílással érhető el. A modern és aktuális mobil készülék az Android 11, ColorOS 11.3 operációs rendszert futtatja és nyolcmagos MediaTek MT6877 Dimensity 900 5G (6 nm) chipset található benne. A modern és aktuális mobil készülék 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és 8 GB / 12 GB RAM-mal érhető el. A 4300 mAh kapacitással bíró Li-Po akku hosszantartó, zavartalan alkalmazást tesz lehetővé, és a Fast charging 65 W funkciót is támogatja. Az AMOLED képernyő rezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,43 inch. A képernyő screen to body aránya 88,3%, míg denzitása 409 ppi.