Oppo Reno 6 4G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 6 4G

Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló online üzletben igyekszünk a legmodernebb és legaktuálisabb készülékekre, sőt, még az olyan készülékekre is megfelelő védőtokokat biztosítani, mint amilyenek az Oppo készülékei. Régebben a vevők számára igazi fejfájást okozott a megfelelő mobil tok kiválasztása. Ez így volt a régi mobiltelefonok, de még az első okostelefonok korában is. Ha találtunk is tokot, általában egy változat volt, fekete színben. Manapság azonban, a webáruházak megjelenésének jóvoltából már a legtöbb modellre választhatunk a védőtartozékok közül, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az unalmas, fekete tokokkal – kínálatunkban számos modell, típus, szín és nyomtatott minta, fotó vagy illusztráció közül választhatnak a vásárlók. A menő tokok összhangba hozhatók a tulajdonosuk ruhatárával, preferenciáival is, de akár a kedvenc sorozata vagy hobbija szerint is választhat magának telefon tokot a vevő, a tematikus gyűjteményeink jóvoltából.

Különböző stílusú, fantasztikus minőségű okostelefon tokok az Oppo telefonokra is

Az etuo.hu online shop gazdag választékában olyan minőségi telefon tokok érhetők el, melyek maradéktalanul illenek az Oppo Reno 6 4G telefonra, nem csak a méretüket és kialakításukat illetően, hanem a kivágásaik, nyílásaik, fülecskéik tekintetében is. Az okostelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a kopással, karcolódásokkal és a hétköznapi alkalmazás során jelentkező mechanikai sérülésekkel szemben, adott esetekben azonban a tok akár a komolyabb mechanikai meghibásodásokat is meg tudja gátolni. A választékunkban számos fantasztikus minőségű és szívós alapanyagokból előállított okostelefon tokkal készültünk vevőink számára az Oppo Reno 6 4G telefonra. A gazdag választék jóvoltából bárki találhat a tetszésének megfelelő telefon tokot. A tokok menő grafikákkal, elegáns illusztrációkkal vagy lélegzetelállító fotókkal vannak díszítve, de a vevők választhatnak minta nélküli, egyszínű modellt is. Gazdag választékunknak köszönhetően mindenki találhat a tetszésének megfelelő tokot.

A legmenőbb okostelefon tokok az új Oppo telefonokra

Az Oppo Reno 6 4G egy az Oppo kitűnő, korszerű és aktuális kidolgozású és számos remek specifikációval ellátott telefonjai közül, azonban ez a korszerű és aktuális mobil készülék sem tud teljes ellenállást mutatni a kopással és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró esztétikai hibák, sérülések pedig sokat rontanak a telefon kinézetén és jelentősen lecsökkentik az értékét. A vevő akár még a telefon kézhez kapása előtt is megrendelheti a telefon tokot az etuo.hu webáruházból! Ugyan sok típus mellé jár egy védőtok is, az legtöbbször egy alacsony minőségű, úgynevezett elsősegély tok, melynek elsődleges funkciója, hogy védje a telefont alkalmazása első napjaiban, amíg tulajdonosa nem szerez be hozzá egy strapabíróbb, szívósabb telefon tokot. Kínálatunkban szilikon hátlapok, csukható tokok és flip tokok is a vásárlók rendelkezésére állnak, de olyan speciális modellekkel is készültünk, melyek alumínium lemezzel, fa lappal, vagy műanyag védőréteggel vannak megerősítve. Tokjaink olyan minőséges anyagokból készülnek, mint amilyen az öko-bőr vagy a TPU, azaz termoplasztikus poliuretán.

Oppo Reno 6 4G – specifikáció

Az Oppo Reno 6 4G egy korszerű és aktuális telefon, melynek 2021-es júliusi piacra dobását izgatottan várták a márka rajongói. A nem mindennapi, korszerű és aktuális kidolgozású telefon dimenziói 159,1 x 73,3 x 7,8 milliméter, tömege pedig mindössze 173 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) SIM-nyílással kapható. Az mobil készülék a telefon 2021-es júliusi piacra kerülésének pillanatában legmodernebb és legaktuálisabbnak számító Android 11, ColorOS 11.1 operációs rendszert futtatja. A korszerű és aktuális mobil készülék 8 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB belső memóriát állít a vevő rendelkezésére, microSDXC kártyanyílásának köszönhetően azonban a tárhely szükség szerint ki is bővíthető. A telefonban nyolcmagos Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) processzor található. A nem kevesebb, mint 4310 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé, Fast Charging 50 W és USB Power Delivery 2.0 moduljainak köszönhetően pedig rendkívül gyorsan feltölt. Az AMOLED épernyő képrezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,4 inch. A telefon 64 MP/8 MP/2 MP/2 MP quad kamerával rendelkezik.