Oppo Reno 4Z 5G tokok

A OPPO Reno 4, OPPO Reno 4 Lite, OPPO Reno 4 Pro 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 4Z 5G – stabil tokok széleskörű árukínálata

A mobil tokok kifejezetten hasznos okostelefon-tartozékok, hiszen megóvjak az Oppo Reno 4Z 5G telefonokat a kisebb károktól, kopástól és a mindennapos alkalmazás során fellépő karcolásoktól, de akár a komolyabb károkat is megakadályozhatják vagy minimalizálhatják az esélyüket. Az etuo.hu webshopban található szilikonos tokok előnye, hogy erős anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely erősebb, tartósabb és elasztikusabb a hagyományos szilikonnál. Az egyszínű tokok előnye, hogy igazán visszafogottak, stílusosak, és nem változtatnak sokat az Oppo Reno 4Z 5G korszerű kinézetén. A színes, masszív tokok elvonják a figyelmet a telefon kidolgozásáról, az egyszínű szilikon tok azonban a stabil védelem mellett kifejezetten visszafogott, szép és korszerű megjelenést biztosít a Reno 4Z számára.

Remek minőségű Oppo Reno 4Z 5G tokok

Azok a vásárlók, akik örülnének, ha új smartphone-juk sokáig újszerű és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu webshopban található rengeteg, Oppo Reno 4Z 5G-re illeszkedő telefon tok közül. A tokok elsőrendű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig sokáig megfelelő védelmet biztosítanak a telefon számára. Mivel a védőtartozékok kifejezetten erre a modellre lettek tervezve, nem esnek le a telefonról, a nagy odafigyeléssel kialakított, egzakt kivágások pedig lehetővé teszik az okostelefon zavartalan alkalmazását.

Oppo Reno 4Z 5G – specifikáció

Az Oppo Reno 4Z 5G (mellyel az Oppo Reno4 Z 5g írásváltozatban is találkozhatunk), a gyártó egyik legkorszerűbb okostelefonja, és a 2020-as közép árkategória egyik vezető modellje. Az okostelefon dimenziói 163,8 x 75,5 x 8,1 milliméter. Az Oppo Reno 4Z 5G okostelefon Android 10, ColorOS 7.2 OR-t futtat és MediaTek MT6873V Dimensity 800 5G (7 nm) nyolcmagos chipsettel működik. A remek smartphone 128 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM memóriával van ellátva, memóriakártya nyílás azonban nem található rajta. Az okostelefon kiemelkedő karakterisztikákkal ellátott kamerákkal van felszerelve, rendelkezik oldalsó ujjlenyomat leolvasóval és rengeteg olyan fantasztikus funkcióval, melyek az év egyik legütősebb Oppo modelljévé teszik a Reno 4Z 5G telefont.