Oppo Reno 4 tokok

A Oppo Reno 4 Lite, Oppo Reno 4 Pro 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Reno4 – telefon tokok széleskörű választéka

Ahhoz, hogy a korszerű okostelefonok sokáig újszerűek is maradjanak, nem elég velük óvatosan bánni – fontos, hogy olyan kiegészítőkkel lássuk el a telefont, melyek megóvjak a külső sérülésektől, károktól. Így van ez az OPPO Reno4 esetében is. Webshopunkban több különböző mintájú, stílusú és színű tokot biztosítottunk, melyek csúcsminőségűek és jól óvjak a smartphone-t a karcolásoktól, kopástól és a szennyeződésektől is. Az elsőrendű tartozék lehetővé teszi, hogy megvédjük az okostelefont a sérülésektől, akkor is, ha az okostelefon a kulcsokkal együtt kerül a táskába vagy a hátizsákba. Egy jó tok nem csak megbízható védelmet nyújt, hanem divatos kiegészítőként is megállja a helyét, melynek segítségével személyre szabhatjuk a készüléket.

Hosszantartó, elsőrendű tokok az OPPO Reno4 telefonmodellre

Az etuo.hu vásárlói több telefonmodell közül is válogathatnak, legpopulárisabb tartozékaink azonban továbbra is a szilikon telefon tokok, melyek hosszantartó és rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek és hibátlanul illeszkednek az OPPO Reno4 telefonmodellre. A szilikon tokok gyönyörű, nyomtatott grafikákkal, mintákkal, képekkel vannak díszítve. A nyomtatott minta csúcsminőségű, hosszantartó, és ellenáll a fakulással, kopással szemben. Egy csinos tokkal megvédhetjük a telefont, de akár jelentősen meg is változtathatjuk a kinézetét – a tokok segítségével az okostelefon stílusa személyre szabható, így mindenki a saját ízléséhez igazíthatja a készülék kinézetét.

OPPO Reno4 – specifikáció

Az OPPO Reno4 egy fantasztikus telefon, mely 2020 augusztusában jelent meg. A kiváló okostelefon mérete 160,3 x 73,9 x 7,7 milliméter, tömege pedig 165 gramm. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A telefonra Android 10, ColorOS 7.2 operációs rendszer van telepítve. A korszerű okostelefon zavartalan működését a nyolcmagos Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) chipset teszi lehetővé. Az okostelefon 128 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM-mal rendelkezik, microSDXC kártyával pedig a memória tovább is bővíthető. A telefon 3,5 milliméteres jack csatlakozóval, hangosbeszélővel és kiváló quad kamerával is fel van szerelve. A készülék szelfikamerája HDR felbontású és 32 MP-es.