Oppo Reno 3 Pro tokok

A OPPO Reno 3, OPPO Reno 3 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Reno 3 Pro – nagyszerű tokok gazdag választéka

Az OPPO Reno 3 Pro egy remek teljesítményű, népszerű készülék, melynek védelméről tanácsos már a megvásárlását követő napokban elgondolkodni. A legtöbb felhasználó azért választ a lehető legrövidebb időn belül telefon tokot, hogy még a kezdetleges kopást is elkerülje. Online áruházunk gazdag kínálatában minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az elképzelésének. A védőtok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítson a telefon számára a kisebb fizikai sérülésekkel szemben. A korszerű tokok azonban nem csak ezt az egy feladatot végzik, hiszen stílusos és szép kiegészítőként is megállják a helyüket. Kínálatunkban olyan tokok találhatók, melyek minőségesek és tökéletesen illeszkednek az OPPO Reno 3 Pro készülékre.

Kiváló minőség, széleskörű választék - OPPO Reno 3 Pro telefon tokok

Az etuo.hu online áruház csúcsminőségű és tartós kiegészítőket kínál. Az OPPO Reno 3 Pro készülékre gyártott tokokat is minőséges anyagokból, műanyagból és szilikonból gyártják. A szilikon tokok fő előnye a rugalmasság és a hosszú élettartam, valamint az egyszerű tisztítás. A műanyag tokok szilárdabbak és magasabb fokú védelmet tudnak nyújtani. Tokjainkat gyönyörű kollekciókba gyűjtöttük, így a felhasználók válogathatnak az egyszínű tokok, a vektorgrafikák, minták és lélegzetelállító fotók közül. Minden kollekció termékei garantálják a hatékony védelmet és a precíz illeszkedést az OPPO Reno 3 Pro készülékmodellre, a tartós lenyomat pedig sokáig szépen mutat a tok matt felületén. A matt tokok előnye, hogy nem látszanak meg rajtuk a zsíros ujjlenyomatok.

OPPO Reno 3 Pro – specifikáció

Az OPPO Reno 3 Pro készülék 2020 márciusában került piacra. Számos olyan újdonsággal rendelkezik, ami sok felhasználó számára vonzóvá teszi ezt a telefont. Az eszköz Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. Mérete 158,8 x 73,4 x 8,1 milliméter, súlya pedig 175 gramm. A telefon Android 10; ColorOS 7 operációs rendszert futtat, és Mediatek Helio P95 (12 nm) nyolcmagos processzorral működik. Belső memóriája 128 GB / 256 GB, RAM memóriája 8 GB.