Oppo Reno 3 5G tokok

A OPPO Reno 3, OPPO Reno 3 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Reno 3 5G – mutatós és megbízható mobil tokok

Az OPPO Reno 3 5G egy kiváló, alacsony áron elérhető, érdekes készülék, mely 2019 decemberében jelent meg. Ahhoz azonban, hogy az új OPPO modell sokáig újszerűen is nézzen ki, fontos a megfelelő védőtok kiválasztása, mellyel már a használata első percétől kezdve tanácsos védeni a telefont. Azok a vásárlók, akik még az eszköz megvásárlása előtt megrendelik a megfelelő védőtokot, már az első pillanattól kezdve biztonságban tudhatják a Reno 3 5G telefont és még a legapróbb sérüléseket is elkerülhetik. Az etuo.hu online áruház választékában található telefon tokok pontosan illeszkednek az OPPO Reno 3 5G modellre. A hibátlan illeszkedésnek köszönhetően a tok méretben és kidolgozásban is megfelel az eszközre, nem csúszkál rajta és nem is esik le a telefonról használat közben. A pontosan kivágott nyílásoknak köszönhetően az eszköz fontos komponensei sem lesznek letakarva.

Megbízható, minőséges védőtokok

Az etuo.hu webáruház igen gazdag választékában minőséges anyagokból készült telefon tokok találhatók. A vásárlók körében a szilikon tokok a legpopulárisabbak, melyek minőséges, tartós és nem deformálódó, valamint nem sárguló TPU szilikonból készülnek. A szilikon tokok matt felületét nem csúfítják el a zsíros ujjlenyomatok és az egyéb szennyeződések. A telefon tokokat kifejezetten egyszerű megtisztítani is. Elég őket levenni az eszközről, langyos vízzel gyengéden leöblíteni, majd egy mikroszálas kendővel szárazra törölni.

OPPO Reno 3 5G – specifikáció

Az OPPO Reno 3 5G 2019 decemberében jelent meg. Mérete 160,3 x 74,3 x 8 milliméter és 181 grammot nyom. Az OPPO nagyszerű készüléke Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. Az eszközön korszerű Android 10, ColorOS 7 operációs rendszer található. A funkcionalitást a nyolcmagos Mediatek MT6885Z Dimensity 1000L (7nm) processzor biztosítja. A telefont a memóriát illetően két változatban gyártják: 128 GB belső tárhely és 8 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely és 12 GB RAM. A belső memória egyik esetben sem bővíthető memóriakártya segítségével (és erre nincs is igazán szükség).