Oppo Reno 2Z tokok

A OPPO Reno 2, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Reno 2Z – elegáns, minőséges mobiltokok

Az OPPO Reno 2Z egy kiváló, modern okostelefon, melynek tulajdonosai szeretnék sokáig megőrizni a készülék szép, elegáns kialakítását. Éppen ezért, az etuo.hu online áruházban olyan kiváló minőségű telefontokokkal készültünk, melyek megbízható védelmet és tökéletes illeszkedést nyújtanak. A telefontokok a számos mechanikai sérülés mellett a porral, szennyeződésekkel szemben is védik az Oppo készüléket. Modern kialakításuknak köszönhetően remek kiegészítői ennek a nagyszerű telefonmodellnek. A tokok olyan anyagokból készülnek, melyek minőségesek, jól tapadnak a készülékhez, nem csúszkálnak és kellemes tapintásúak. A precízen kialakított nyílás a tok hátoldalán lehetővé teszi a telefon kamerájának zavartalan használatát a mindennapok során.

Gyönyörű, minőséges kialakítású telefontokok az OPPO Reno 2Z modellre

Az etuo.hu webáruházban az olyan, nemrég megjelent tokokra is biztosítottunk telefontokokat, mint amilyen az OPPO Reno 2Z. A tokok minőséges, rugalmas és tartós szilikonból készülnek, mely nem deformálódik és nem színeződik el. Ennek köszönhetően a tok hosszú időn keresztül nyújt megfelelő védelmet és biztosítja a kényelmes használatot. Kínálatunk népszerű darabjai a visszafogott, átlátszó tokok, melyek felhelyezés után szinte észrevehetetlenek, így nem módosítják a készülék kinézetét. Az átlátszó tokokat főleg azoknak a felhasználóknak javasoljuk, akik elsősorban a kinézete miatt döntöttek az OPPO Reno 2Z telefonmodell mellett. Az átlátszó tokok ugyan észrevehetetlenek, ez azonban nem azt jelenti, hogy nem biztosítják a megfelelő védelmet a mechanikai sérülésekkel szemben.

OPPO Reno 2Z – specifikáció

Az Oppo Reno 2Z egy kiváló okostelefon, mely 2019 augusztusában került piacra. A telefon mérete 162,4 x 75,8 x 8,7 milliméter, súlya 195 gramm. A készülék Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A kiváló Oppo modell Android 9.0 (Pie); ColorOS 6.1 operációs rendszerrel működik. A gyártó a telefonba nyolcmagos Mediatek MT6779 Helio P90 (12 nm) processzort szerelt. A kiváló készülék 256 GB belső tárhellyel rendelkezik, mely microSD kártya segítségével tovább bővíthető. A készülék RAM memóriája 8 GB. Az OPPO Reno 2Z telefon fekete és fehér színben is elérhető.