Oppo Reno 10x Zoom tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Reno 10x Zoom – kiváló minőségű mobiltokok

Az Oppo Reno 10x Zoom egy kiváló okostelefon. A Reno 10x Zoom modellre illeszkedő tokok hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülék sokáig megőrizze karcmentes kinézetét, értékét és funkcionalitását. A kínálatunkban található minőséges tokok hatékonyan védenek a karcolásokkal és a mechanikai sérülésekkel szemben. A megfelelő méret és a precízen kialakított nyílások lehetővé teszik a telefon zavartalan és kényelmes használatát – legyen szó a töltő vagy a fülhallgató használatáról vagy a komponensek alkalmazásáról. Az etuo.hu webáruház a legmagasabb elvárásokkal rendelkező felhasználók igényeit is kielégíti. A minőséges alapanyagoknak köszönhetően a tokok tartósak, megbízható védelmet nyújtanak és sokáig megőrzik eredeti kinézetüket.

Kiváló, elegáns és csinos védőtokok az Oppo Reno 10x Zoom modellre

A telefontokok védik az Oppo telefont a karcolásoktól és a mindennapi használat során fellépő kopástól, de akár az ütés, esés során keletkező károk kockázatát is jelentősen le tudják csökkenteni. Amellett hogy rendkívül hasznosak, a tokok stílusosak és elegánsak is. Az etuo.hu webáruházban található tokok előnye, hogy minőséges TPU szilikonból készülnek, mely a klasszikus szilikonnál erősebb, rugalmasabb anyag. Az egyszínű tokok előnye, hogy nem hivalkodók, elegánsak és stílusossá varázsolják a telefont. A színes, mintás tokok elvonnák a figyelmet az Oppo modell szép kialakításától, a fehér tokok azonban rendkívül elegáns, visszafogott kinézetet biztosítanak a készülék számára – emellett pedig hatékony védelemmel is ellátják a telefont.

Oppo Reno 10x Zoom – specifikáció

Az Oppo Reno 10x Zoom telefonmodell 2019 júniusában került piacra. A készülék mérete 162 x 77,2 x 9,3 milliméter, súlya 210 gramm. A készülék teste Gorilla Glass 5 és 6 modellel van védve, ez azonban nem azt jelenti, hogy a telefont nem érdemes egy kiváló minőségű védőtokkal ellátni. A telefon Hybrid Dual SIM változatban érhető el (Nano SIM és dual stand-by). A telefon Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtat. Az Oppo Reno 10x Zoom telefonmodellben nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) található.