36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

OPPO Reno tokok

Telefontok a OPPO Reno modellhez

A OPPO Reno 10x Zoom és OPPO Reno Z, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az OPPO Reno okostelefonodra

Olyan mobiltokot keresel, amelyik fiatalos vagy éppen elegáns, esetleg a kettő egyszerre? Neked inkább a hagyományos, egyetlen színűre fújt mobil védőtokok tetszenek, esetleg inkább a színes nyomatos, szép képpel díszített telefontokok? A műanyagból készült telefontokot kedveled, vagy az erős szilikont, esetleg a prémium bőrre szavazol? Itt, az etuo.hu-n a mobiltokjaink között mindegyiket meg fogod lelni! Egy erős műanyag telefon védőtokot szeretnél az OPPO Reno készülékedre, vagy modern alkotók festményei és grafikái díszítette, egyedi tokot, vagy akár különleges mintával nyomott mobiltokot, webshopunk kínálatában bizonyosan rá fogsz lelni a személyiségedhez illő, neked tetsző telefon tokokat!

Milyen előnyökkel bírnak az OPPO Reno telefontokok?

A legtöbb OPPO Reno mobil igényli hatékony és profi telefontokra a hétköznapokon is. Az etuo.hu webáruház telefontok kínálatában egészen sokféle, prémium minőségű mobiltokokat találsz, hogy kiválaszthasd az ízlésednek, személyiségednek, az OPPO Reno telefonod mindennapi használatának megfelelő mobil védőtokot. Megfelelő védőtok nélkül még az OPPO Reno készülék tokja is jellemző módon hamar kopik és karcolódik a folyamatos használat mellett. A kínálatunkban kapható különféle, minőségi telefontokokra mind igaz, hogy szinte bizonyosan képesek lesznek megóvni a szeretett OPPO Reno-dat a hétköznapi, gyakori sérülésektől. Válassz egy minőségi márkás tokot az etuo.hu okostelefon tok webáruházban!

Miért közkedveltek az OPPO Reno okostelefonok?

Az OPPO Reno mindkét változata hamar közkedveltté vált – a kisebbik azért, mert a kedvezőbb ára dacára is egy belépő szintű, felsőkategóriás okostelefon, a nagyobbik viszont az egészen egyedi „cápauszonyos” megoldása – na meg a teljesítménye miatt. Az OPPO úgy tudta eltüntetni a szelfikamerát és érzékelőket az előlapról, hogy a telefon házába rejtette azokat: szelfi készítésekor rézsútosan, féloldalasan emelkedik ki a kamerarendszere, amely rossz fényviszonyok között is profi képeket készít. Aki pedig fényképezni szeret, annak a nagyobbik Reno egyértelműen a kedvence lesz, hiszen egy 48 MP-es főkamerát egy 8 MP-es széles látószögű és egy hibrid 10X-es zoomra képes, 13 MP-es kamera támogatja a tökéletes fotók elkészítésében.