Oppo Find X5 Pro tokok

Tokok a Oppo Find X5 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Oppo Find X5, Oppo Find X5 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Find X5 Pro – okostelefon tokok lenyűgöző választéka

A OPPO Find X5 Pro egy, az OPPO korábbi modelljeihez képest kifejezetten divatos, menő kidolgozású és praktikus telefon, azonban ez az eszköz sem teljes mértékben ellenálló az idő fogával és a karcolásokkal szemben – ezek az apró hibák, károk pedig jelentősen rontanak az okostelefon kinézetén és nagy mértékben csökkentik az értékét is. Miért annyira fontos ezt hangsúlyozni? Mert a legtöbben az új telefon vásárlása után eladásra bocsájtsuk régi eszközünket, a karcoktól mentes, megvigyázott eszközöket pedig jelentősen magasabb áron tudjuk értékesíteni, mint a használat jeleit mutató, kopott és összekarcolt készülékeket. Éppen ezért annyira fontos, hogy az ügyfél már közvetlenül a telefon megvásárlása után kiválassza és meg is rendelje a megfelelő telefon tokot – sőt, akár még a telefon megvásárlása előtt is megrendelhetjük a telefon tokot! Amennyiben a gyártó csomagol is tokot az eszköz mellé, az leggyakrabban egy silányabb minőségű modell, mely arra szolgál, hogy megvédje a telefont a használata első napjaiban, amíg a tulajdonos nem szerez be egy szívósabb telefon tokot. Az etuo.hu páratlan áruválasztékának köszönhetően minden ügyfelünk választhat olyan tokot, mely effektív és szívós védelmet biztosít az okostelefonnak, és trendi tartozékként is megállja majd a helyét.

Különböző stílusú, csúcsteljesítményű okostelefon tokok az OPPO modellekre is

Az etuo.hu webshop lenyűgöző áruválasztékában olyan magas színvonalú telefon tokok találhatók, melyek hiánytalanul illeszkednek az OPPO Find X5 Pro telefonra, nem csak a dimenzióikat illetően, hanem a nyílásaik, kivágásaik, fülecskéik tekintetében is. Az okostelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak az okostelefon számára az idő fogával, karcolásokkal és a nap mint nap való használat során jelentkező fizikai károkkal szemben, adott esetekben azonban a tok akár még a jelentősebb fizikai károkat is meg képes akadályozni. Az áruválasztékunkban számos csúcsteljesítményű és erős alapanyagokból gyártott telefon tokkal készültünk ügyfeleink számára az OPPO Find X5 Pro telefonra. A tokok fontos előnye, hogy megvédik a telefont a kisebb károkkal, meghibásodásokkal szemben, így a Find X5 Pro hosszú ideig újszerű megjelenésű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A lenyűgöző választéknak köszönhetően bárki találhat az elvárásainak megfelelő tokot. Az egyszínű tokok felfrissítik az okostelefon kinézetét, trendi hatást keltenek és masszív védelmet nyújtanak. A számos témát lefedő minták és rajzok a tokokon fiatalosak és vidámak. Azok a vevők, akik a fényképeket részesítik előnyben, választhatnak a gyönyörű fotókkal díszitett okostelefon tokjaink közül is.

A legtrendibb telefon tokok az új OPPO modellekre

Az etuo.hu GSM kiegészítőket áruló webshop nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb okostelefon és tablet modellre tudjon megfelelő tokokat és lenyűgöző választékot biztosítani. Korábban a vevők örültek, ha találtak az eszközre megfelelő telefon tokot, a ritkább modellek esetében pedig még ez is nehéz feladat volt. Napjainkban már a legtöbb modellre elérhetők a védőkiegészítők, sőt, az klienseknek nem feltétlenül kell beérniük a klasszikus, unalmas tokokkal. Az etuo.hu webáruház áruválasztékában például több színben, sőt, számos különböző fotóval, grafikával díszített, modern tokkal is készültünk az olyan modellekre is, mint amilyenek az OPPO telefonok. A trendi tokok összehangolhatók a vásárló öltözködési stílusával, de akár a kedvenc sorozatunk, hobbink szerint is választhatunk tokot a témák szerinti kollekcióknak hála.

OPPO Find X5 Pro – specifikáció

Az OPPO Find X5 Pro egy korszerű telefon, melynek megjelenését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, modern kialakítású okostelefon dimenziói 163,7 x 73,9 x 8,5 milliméter, tömege pedig mindössze 218 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, eSIM, dual stand-by) kártyanyílással érhető el. Az eszköz a telefon megjelenésének pillanatában legmodernebbnek számító Android 12, ColorOS 12.1 operációs rendszert futtatja. Az eszköz 8 / 12 GB RAM memóriával rendelkezik és 256 / 512 GB belső tárhelyet állít a felhasználó rendelkezésére. A telefonban Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) chipset található. Az 5000 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az LTPO2 AMOLED kijelző képfelbontása 1440 x 3216 pixel.