Oppo Find X5 Lite tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo Find X5 Lite – mobiltokok bőséges felhozatala az etuo.hu-nál

Az etuo.hu online áruházban a kliensek színvonalas, smartphone-t védő tokok közt is böngészhetnek, amelyek komoly és minőséges védelmet tesznek lehetővé az Oppo Find X5 Lite smartphone modell számára. Vásárlóink nagyszámú, eltérő kialakítású smartphone modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló modellek fő előnye, hogy nem csak az OPPO smartphone hátoldalát, hanem a képernyőt is védik a sérülésekkel, kosz-lerakódásokkal szemben. A szilikonos telefon hátlapok ugyan nem védik a képernyőt, mégis népszerűek a felhasználók körében, hiszen jól védik a smartphone széleit és hátoldalát, és nem változtatnak jelentősen a smartphone külalakján sem. A felhozatalunkban elérhető telefon tokok színvonalas műbőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból készülnek. A telefon tokokon található nyomtatott minta színvonalas, modern nyomdai és grafikai eljárások segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolásokkal és a halványulással, elhasználódással szemben is képes ellenállást tanúsítani. A telefon tokok további előnye, hogy a vékony mobil eszközeknek jobb fogást adnak, így nagymértékben lecsökkentik annak az esélyét, hogy a mobil eszköz kicsússzon a tulajdonos kezéből, vagy a zsebből.

Tartós, színvonalas és trendi telefon tokok az Oppo Find X5 Lite smartphone-ra

Egy mobil eszköz csak az a feltétel mellett képes jó sokáig megőrizni újszerű külalakját, ha figyelmesen bánik vele az ügyfél és olyan tartozékokkal egészíti ki, amelyek meg tudják védeni a mobil eszközt a külső fizikai sérülésektől. Ez természetesen az Oppo Find X5 Lite telefon esetében sincs máshogy. Mobil eszközt nem vásárolunk minden nap, azonban nap mint nap használjuk, így természetes, hogy nagyszámú külső fizikai sérülésnek van kitéve. Ennek tudatában a smartphone-t védő tokok kifizetődő befektetésnek számítanak, hiszen kedvező áron tudjuk őket megvenni, alkalmazásukkal pedig drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg a smartphone-t (és magunkat is). Az etuo.hu online áruházban a különféle kiegészítők mellett nagy számú smartphone tokot is kínálunk, amelyek rendkívüli minőségüknek köszönhetően sikeresen megvédik az Oppo Find X5 Lite smartphone-t a karcolódásoktól, horzsolásoktól, külső sérülésektől és a lerakódott piszoktól, szennyeződés-lerakódásoktól is. A színvonalas tok lehetővé teszi, hogy védjük a smartphone-t még az a feltétel mellett is, ha a kocsikulcsokkal vagy más hegyes tárgyakkal együtt kerül a táskába vagy a zsebbe. Egy smartphone tok nem csak előnyös telefontartozék, hanem dekoratív és trendi kiegészítő is!

Lélegzetelállító Oppo Find X5 Lite smartphone-t védő tokok az etuo.hu-nál

A smartphone-okra passzoló telefon tokok két feladatot is ellátnak: védik a mobil eszközt és stílusos tartozékként is megállják a helyüket. Manapság a webshopok hódításának köszönhetően fotelünk kényelméből shoppingolhatunk, a hatalmas felhozatalnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a telefonmodellünkre passzoló tok vár, hanem széles termékskálán nézelődhetünk – régebben ez nem így volt: ahhoz, hogy megfelelő tokot találjunk a mobilunkra, számos boltot kellett gyalog végigjárjunk, és a felhozatal is csapnivaló volt. A hatalmas termékkínálat napjainkban lehetővé teszi, hogy olyan tokot válasszunk, mely minden szempontból megfelel az igényeinknek –azért, mert kifejezi a stílusunkat, azért is, mert jól passzol az öltözködési stílusunkhoz, és azért, mert pontosan illik a telefonunkra is.

Oppo Find X5 Lite – specifikáció

Az Oppo Find X