Oppo Find X3 Pro tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Find X3 Pro – smartphone tokok bőséges felhozatala

Az etuo.hu okostelefonos webáruházban olyan smartphone-tokokkal készültünk vásárlóinknak, melyek hosszú élettartamú és kitűnő minőségű anyagokból lettek gyártva, és óvják az okostelefont a hétköznapi alkalmazás során fellépő meghibásodásokkal, piszokkal és az apróbb esztétikai hibákkal szemben. Vásárlóink körében a legpopulárisabb termékek a szilikonból készült telefon tokok, melyek hosszú élettartamú és rugalmas TPU-ból vannak gyártva és csodálatos mintákkal vannak díszítve. Az egyszerű designt kedvelő vevők az egyszínű okostelefontok-modellek közül választhatnak maguknak védőtartozékot, a színpompás, mintás tokokat kedvelők rendelkezésére pedig több kép, illusztráció és lenyomat is áll. Webáruházunkban kreatív, felkapott mintákkal ellátott tokok is elérhetők. Rendeld meg a tokot OPPO smartphone-odra még ma!

Hosszú élettartamú, kitűnő minőségű smartphone tokok

Az OPPO Find X3 Pro smartphone-t kiemelkedő jellemzőkkel látta el a gyártó, melyeknek hála a smartphone gyorsan belopta magát az OPPO márka kedvelőinek szívébe. Azok a vevők, akik ez az új okostelefon-típus beszerzése mellett teszik le szavazatukat, minden bizonnyal szeretnék, ha új smartphone-juk hosszú ideig újszerűen is nézne ki. Az etuo.hu okostelefonos webáruháznál tudunk erre egy nagyszerű és megfizethető megoldást! Olyan minőségi és hosszú élettartamú smartphone tokokat biztosítottunk vásárlóink számára, melyek nem csak magasfokú védelmet biztosítanak, de igazán szofisztikáltak is, emellett pedig jól is mutatnak. A tokok garantálják a hiánytalan illeszkedést az OPPO Find X3 Pro smartphone-ra – nem csúsznak le, a precízen kialakított kivágások a tokon pedig lehetségessé teszik, hogy a készülék minden részét és funkcióját problémamentesen tudja alkalmazni a vásárló.

Kitűnő minőségű OPPO Find X3 Pro tokok

Azok a vevők, akik örülnének, ha új OPPO készülékük hosszú ideig újszerű és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu webáruházban elérhető több, OPPO Find X3 Pro smartphone-ra illő smartphone-tok közül. Mivel a védőtartozékok kifejezetten erre az okostelefon-modellre lettek tervezve és kidolgozva, nem esnek vagy csúsznak le a készülékről, az óriási gonddal kialakított, pontos nyílások a tokon pedig lehetségessé teszik a smartphone problémamentes alkalmazását. Az etuo.hu okostelefonos webáruházban elérhető, masszív anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból előállított tokok a hagyományos szilikon tokoknál masszívabb, minőségesebb és rugalmasabb termékek. A mintás és színpompás tokok figyelemfelkeltők, az egyszínű szilikon tok pedig rendkívül szerény, szép és divatos kinézetet tesznek lehetővé az OPPO smartphone számára. Az etuo.hu okostelefonos webáruház gazdag kínálatában rengeteg eltérő kialakítású okostelefon tokot állítunk rendelkezésre, így azok az ügyfelek is találhatnak az elvárásaiknak megfelelő tartozékot, akik igazán tudják, mit szeretnének! A smartphone tokok rendkívül hasznos védőkiegészítők, hiszen megóvják az OPPO Find X3 Pro készülékeket az apróbb meghibásodásoktól, sérülésektől és a hétköznapi alkalmazás során fellépő horzsolásoktól. A minőségi tokok akár a komolyabb meghibásodásokat is meg tudják akadályozni.

OPPO Find X3 Pro – specifikáció

Az OPPO Find X3 Pro 2021-es márciusi piacra dobását óriási izgalommal várták a márka rajongói. A készülék dimenziói 163,6 x 74 x 8,3 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit több, 193 gramm. Az OPPO Find X3 Pro okostelefon-típus Dual SIM (Nano-SIM, eSIM és dual stand-by) kártyanyílással kapható. Ez a zseniális smartphone Android 11, ColorOS 11.2 OR-rel működik, a hiánytalan működést pedig a Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipset teszi lehetővé. A smartphone zseniális 50 MP / 13 MP / 50 MP / 3 MP quad kamerával rendelkezik, míg a szelfikamera 32 MP-es felbontásával kiemeli az OPPO telefont a hasonló, konkurens modellek közül. Az OPPO Find X3 Pro Gloss Black, Blue, White, Cosmic Mocha és Mars Edition színárnyalatban is megvásárolható. A problémamentes alkalmazást a nem kivehető, 4500 mAh kapacitású Li-Po akku teszi lehetővé. A készülék 8 GB / 12 GB / 16 GB RAM memóriája a magasabb elvárású vásárlók szükségleteit is tökéletesen ki tudja elégíteni. A smartphone belső memóriája 256 GB / 512 GB. A típus LTPO AMOLED képernyőjének átlós mérete 6,7 inch, rezolúciója pedig 1440 x 3216 pixel. A képernyő Corning Gorilla Glass 5 védelemmel is rendelkezik.