Oppo Find X3 Lite tokok

Tokok a Oppo Find X3 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Oppo Find X3 Neo, Oppo Find X3 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Tok típusok 2
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Find X3 Lite – csúcsminőségű smartphone tokok

Kínálatunkban minden korosztály, férfiak és nők, fiúk és lányok is megtalálhatják azt az okostelefon tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és amely segít nekik az egyéniségük kifejezésében. Az egyszínű okostelefon tokok előnye, hogy nem változtatnak jelentős mértékben az OPPO Find X3 Lite okostelefon kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy pompás, letisztult kinézetet. Azok a vásárlók, akik a vidám, tarka tokokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, elképesztő minta-kínálatunknak hála pedig mindenki találhat az egyéniségéhez, ízléséhez, hobbijához illő lenyomatokat a minőséges tokjainkon. Az okostelefon tokokkal akár a számunkra kedves személyeket is megajándékozhatjuk, hiszen a tokok meglepetésként is zseniálisak! Ha tudjuk, milyen okostelefonja van szeretteinknek, választhatunk nekik egy gyönyörű okostelefon tokot születésnapra, karácsonyra, vagy bármilyen más alkalomra!

Divatos mobiltelefon-tokok az OPPO Find X3 Lite okostelefon-modellre

Az okostelefon tokok vitathatatlanul hasznos kiegészítők, ugyanis megóvják az érzékeny okostelefonokat a kopástól és a mindennapi alkalmazás során fellépő karcolásoktól, sőt, még a nagyobb meghibásodások esélyét is jelentősen minimalizálni tudják, így nem is csoda, hogy a korszerű eszközök elmaradhatatlan tartozékainak számítanak. Az okostelefon-tartozékokat árusító webáruházunkban rendelkezésre álló TPU tokok előnye, hogy minőséges anyagból vannak gyártva, mely nem sárgul vagy merevedik meg, hosszabb élettartamú és rugalmasabb is a hagyományos szilikonnál. Az oldalra nyíló, fedeles tokjaink minőséges öko-bőrből vannak legyártva, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást és fogást biztosít az okostelefonnak. Kínálatunkban olyan speciális tokok is találhatók, melyeket alumínium lemez borít, vagy gravírozott fa burkolat díszít. Ugyan az OPPO okostelefonjai már régóta bizonyítják minőségüket, a többi korszerű okostelefonhoz hasonlóan ezek a korszerű eszközök sem immunisak a karcolásokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő okostelefon tokot biztosítani.

Elképesztő, szofisztikált védőtokok az OPPO Find X3 Lite okostelefon-modellre

Az OPPO Find X3 Lite egy elképesztő okostelefon, a gyártó 2021-es kínálatából. A cég ugyan már régebb óta ismert névnek számít a smartphone-ok piacán, hazánkban azonban nemrég lett populáris – viszont máris több rajongó várja izgatottan az újabb OPPO okostelefontípusok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra optimális okostelefon-típus megjelenését, tanácsos azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tokok hatékony védelmet biztosítanak a karcolódásokkal, kopással és a külső mechanikai meghibásodásokkal szemben, ennek hála pedig hosszú élettartamot és komfortos alkalmazást tesznek lehetővé. A tokok maradéktalanul illenek az OPPO Find X3 Lite okostelefon dimenzióihoz, a kialakított kivágások a tokon pedig lehetségessé teszik a portok, a kamera és a hangszóró zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy az okostelefon tokot le kellene venni. Az okostelefon-tartozékokat árusító webáruházunkban mindenki találhat olyan, az OPPO okostelefonra illő okostelefon tokot, mely minőségi anyagának hála hosszú távon védi az OPPO Find X3 Lite okostelefon-modellt. Egy tokkal nem csak magunkat lephetjük meg, de ajándékötletként is zseniális, születésnapra vagy akár más ünnepekre, évfordulóra is – egy tok nem csak praktikus ajándék, de a hatalmas mintaválasztéknak hála azt is lehetségessé teszi, hogy igazán személyre legyen szabva a meglepetés!

OPPO Find X3 Lite – specifikáció

A korszerű és aktuális OPPO Find X3 Lite szofisztikált, pompás kidolgozású, Starry Black, Azure Blue és Galactic Silver színben is beszerezhető. Az okostelefon dimenziója 159,1 x 73,4 x 7,9 milliméter. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) változatban szerezhető be. A korszerű eszköz a piacra kerülésekor legkorszerűbb Android 11, Color OS 11.1 operációs rendszert futtatja és octa-core Qualcomm SM7250 Snapdragon 765G 5G (7 nm) chipsettel van felszerelve. Az okostelefon microSD memóriakártya használatára nem alkalmas, ugyanis nem rendelkezik kártyanyílással. Az okostelefon 6,43 inch átlós méretű AMOLED kijelzője 1080 x 2400 pixel felbontású. A kijelző képsűrűsége megközelítőleg 410 ppi, 16M színárnyalat megjelenítésére felel meg. Az okostelefon elképesztő, 8GB RAM és 128GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 4300 mAh, mely a Fast charging 65W funkciónak hála 35 perc alatt tölt fel és emellett fordított töltési funkcióval is rendelkezik, így rendkívül praktikus.