Oppo Find X2 Neo tokok

Tokok a OPPO Find X2 Neo


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A OPPO Find X, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Minőségi telefontokok OPPO Find X2 Neo készülékekre

Veled is előfordult már, hogy a telefonod kiesett a kezedből, leesett valahonnan vagy éppen megsérült hordozás közben? Az ilyen esetekben keletkező károk sajnos bizonyos esetekben nemcsak esztétikailag jelentkeznek, hanem komoly működésbeli károkat is okoznak. Ezek ellen a legjobb védekezés, ha telefonunkat az első pillanattól minőségi külső védelemmel látjuk el, mint például egy minőségi telefontok és kijelzővédő fólia. Az etuo.hu oldalon található mobilos tartozékok a magas minőség mellett garantálják azt is, hogy a védőtokok pontosan illeszkedjenek a készülékre és ne akadályozzák annak használatát. Előzd meg a telefonod idő előtti megsérülését és válassz modern telefontokot széles kínálatú választékunkból!

Stílusos megjelenés védőtokok

A különleges mintájú kiegészítők által készüléked megjelenése mindig egyedi lehet - válogass szabadon és tetszésed szerint az etuo.hu kínálatában szereplő stílusos és strapabíró védőtokok között! Időszakosan megújuló kollekcióink igazán egyedi és különböző megjelenésű kiegészítőket tartalmaznak, legyen szó egyszínű, letisztult, vicces vagy éppen elegáns stílusokról. A kínálatunkban található mobilos védőtokok pontosan illeszkednek OPPO Find X2 Neo típusú készülékedre, nem akadályozzák az oldalsó gombok használatát, gyorsan fel-és levehetők, valamint langyos vízben könnyedén tisztíthatóak. Az ETUO telefontokok lenyomatait magas minőséggel és modern eljárással készítjük el, hogy a minta minél inkább időálló legyen, ne mosódjon el és ne kezdjen el lekopni egyhamar.

OPPO Find X2 Neo Specifikáció

Az Oppo Find X2 Neo a gyártó 2020 áprilisában megjelent készüléke. Az AMOLED érintőképernyő 6,5 hüvelykes és 1080 x 2400 pixel felbontású, ami a Corning Gorilla Glass 5 védelemmel ellátva tartósan védi a kijelzőt a felületi karcolások és kisebb sérülések ellen. A készülék az Android 10 operációs rendszert futtatja, a Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G chipkészlettel és nyolcmagos processzorral. A Find X2 Neo a kategóriájában kiemelkedő beépített kamerával rendelkezik; a hátlapi kamerarendszer 4 kamerából épül fel (48, 13, 8, 2 megapixel felbontással) és lehetővé teszi 4K minőségű videófelvételek elkészítését. A készülék 256 GB kapacitású változatban érhető el; ami nem támogatja a tárhely tovább bővítését memóriakártya segítségével.