CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Oppo Find X2 Lite - Tok, hátlapok

Tokok a Oppo Find X2 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Oppo Find X2 Neo, Oppo Find X2 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO Find X2 Lite – kiemelkedően minőséges és masszív smartphone tokok

Az etuo.hu okostelefon tartozékokat forgalmazó webáruház felhozatalában különböző dizájnú smartphone tokok vásárolhatók meg, melyek hatékony védelmet biztosítanak az OPPO Find X2 Lite számára a mindennapi alkalmazás során. A könnyebb böngészhetőségért az okostelefon tokokat gyűjteményekre bontottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló kialakítású és azonos témát képviselő tokok közül. A tokok kiemelkedően minőséges anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy maradéktalanul passzoljanak az OPPO Find X2 Lite okostelefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális alkalmazást is. Az OPPO Find X2 Lite egy zseniális funkciókkal ellátott, mutatós smartphone, egy ilyen nagyszerű mobil eszközt pedig rá illő smartphone tokkal tanácsos ellátni, mely lehetségessé teszi a hosszantartó, problémamentes alkalmazást és az újszerű külalak megőrzését. A szofisztikált és népszerű szilikon tokok minőségi, rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) vannak legyártva és megóvják a smartphone hátoldalát és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütés során jelentkező külső meghibásodásoktól.

Smartphone tokok bőséges felhozatala az OPPO Find X2 Lite okostelefon modellre

Az etuo.hu okostelefonos webáruház felhozatalában olyan szép és előnyös tokok is elérhetők, melyek védelmet biztosítanak az OPPO Find X2 Lite smartphone számára a kopással, karcolásokkal, súrlódással szemben. A felhozatalunkban elérhető, szilikonból készült smartphone tokok nem csak előnyösek, de menőek, elegánsak, trendi kidolgozásúak és mutatósak is. A TPU-ból gyártott tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak dekorálva. A vásárlók tehát egyszínű smartphone tokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy szerényebb vagy vidámabb tokot szeretnének. A hatalmas szín- és mintaválasztéknak hála minden vásárlónk találhat a preferenciáinak megfelelő tokot. Webáruházunkban fotó tokokat is biztosítottunk, amelyek csinos, a hátlapra nyomtatott képekkel vannak dekorálva. A témák kínálata rendkívül gazdag, több ágat is felölel. A felhozatalunkban rendelkezésre álló smartphone tokok olyan nyomatokkal vannak ellátva, melyek ellenállást tanúsítanak a súrlódással és a fakulással szemben is, így hosszú ideig mutatósak és újszerűek maradnak.

Miért vásárolj tokot OPPO smartphone-odra?

Óvd meg magad a plusz költségektől és a stressztől, és válassz még időben egy minőségi okostelefontokot OPPO Find X2 Lite mobil eszközödre! Ugyan mindenki figyelmesen bánik az okostelefonjával, balesetek azonban bármikor előfordulhatnak. Hiába a garancia, ha kiejtjük a kezünkből az okostelefonunk és károsodás éri, a javítás bizony nem lesz kedvező árú. A legtöbb vásárló a képernyőt félti, azt azonban fontos tudni, hogy eséskor, vagy ha a telefont erős ütés éri, a smartphone belső alkatrészei is könnyen károsodhatnak, ha a smartphone nincs egy minőségi tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. A tokok jó befektetést jelentenek, hiszen olcsón megvásárolhatók, ezzel szemben pedig sok pénzt és időt takaríthatnak meg a felhasználónak. A csukható tokok bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is megfelelnek, hiszen belső zsebecskékkel vannak ellátva, így többfunkciós szerepet töltenek be. Javasolt és érdemes olyan modellt választani, mely minőségi öko-bőrből, masszív és hosszantartó termoplasztikus poliuretánból (TPU) vagy más minőséges anyagból lett gyártva.

OPPO Find X2 Lite – specifikáció

Az OPPO Find X2 Lite egy korszerű és aktuális smartphone, melynek megjelenése 2020 májusára lett bejelentve. A smartphone dimenziói 160,3 x 74,3 x 8 milliméter, és viseli az OPPO modellek megszokott jellegzetességeit. Az OPPO Find X2 Lite smartphone tömege megközelítőleg 180 gramm. A smartphone Single SIM (Nano SIM) vagy pedig Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A smartphone-ba gyártó Qualcomm SM7250 Snapdragon 765G 5G (7 nm) processzort szerelt. A smartphone 128 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória nincs lehetőség, ugyanis a telefon nem rendelkezik microSD kártyanyílással. A smartphone RAM memóriája nem kevesebb, mint 8 GB! A smartphone AMOLED kijelzővel rendelkezik, melynek átlója 6,4 inch és 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. Az okostelefon megközelítőleg 84,3% screen to body aránnyal rendelkezik. A képernyő rezolúciója 1080 x 2400 pixel, 408 ppi denzitással. A képernyő Corning Gorilla Glass 5 védelemmel van erősítve.