Oppo A96 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo A96 – elsőrangú, elsőrangú telefon tokok és hátlapok

Az Oppo A96 egy elképesztő mobiltelefon, mely az egyik legnépszerűbb modellnek számít az Oppo mobil eszközök rajongói körében. Nagyszerű specifikációinak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy ez az új Oppo mobil eszköz is gyorsan megtalálja az utat a felhasználók szívéhez és igazán populáris lesz. A modellre illő mobiltelefon tokok egyik legfontosabb előnye, hogy jól tartják a mobiltelefont, megfelelő nyílásokkal és fülecskékkel vannak ellátva és segítenek abban, hogy a mobiltelefon megőrizze hiánytalan kialakítását és külsőjét. A tokok effektív védelmet képesek biztosítani a karcolódásokkal, horzsolással és a fizikai meghibásodásokkal szemben, így lehetségessé teszik a mobiltelefon hosszú élettartamát és laza használatát. Az etuo.hu mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházban azok a felhasználóink is találhatnak az elvárásaiknak és az igényeiknek megfelelő mobiltelefon tokot, akik nem érik be a silány megoldásokkal. A tokok hiánytalanul és precízen passzolnak az Oppo A96 mobiltelefon méretéhez, a kialakított nyílások és zsebecskék a tokon pedig lehetségessé teszik a gombok, valamint a portok, a kamera, a mikrofon és a hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy a mobiltelefon tokot minden alkalommal el kellene távolítani.

Menő mobiltelefon tokok és hátlapok az Oppo A96 modellre

A mobiltelefon tokok nem csak számos kiváló specifikációval rendelkeznek, de segítenek a felhasználónek abban is, hogy kifejezze saját stílusát. Az egyszínű tok-modellek előnye, hogy eleganciát tükröznek és nem változtatnak jelentős mértékben az Oppo mobiltelefon eredeti kialakításán. Azok a felhasználók, akik az életteli, színes, mintás termékeket kedvelik, számos ilyen modell közül keresgélhetnek, korlátlan minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a tetszéséhez, hobbijához illő mintákat elsőrangú tokjainkon. Gyűjteményeink sportos, virágmintás, növényi motívumos, poénos és gaming témájú tokokat is felölelnek, így mindenki választhat a tetszésének megfelelő mobiltelefon tokot, vagy egy, a számára kedves személyeknek szánt ajándékot – igen, így igaz, a telefon tokokkal és hátlapokkal akár szerelmünket, testvérünket vagy szüleinket is meglephetjük. Sőt, még az sem baj, ha már van mobiltelefon tokjuk, hiszen manapság akár nap mint nap is cserélgethetjük a tokokat a mobil eszközön.

Elképesztő, esztétikus védőtokok az Oppo A96 modellre

Az etuo.hu páratlan választékának köszönhetően minden látogatónk találhat olyan mobiltelefon tokot, mely effektív és megbízható védelmet nyújt a mobiltelefonnak, és menő tartozékként is megállja a helyét. A mobiltelefon tokok kifejezetten praktikusak, ugyanis megvédik az érzékeny mobiltelefonokat a horzsolástól és a mindennapos használat során keletkező karcolásoktól, de akár a nagyobb károk esélyét is jelentős mértékben lecsökkenthetik, például esés, ütés során. Ugyan az Oppo márkanév hallatán sokan az elérhető áron kapható modellekre asszociálunk, ez nem azt jelenti, hogy a márka mobiltelefonjai számára ne lennének hasznosak és praktikusak a tokok. A mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházunkban megtalálható TPU, azaz termoplasztikus poliuretán hátlapok előnye, hogy minőséges anyagból vannak kidolgozva, ami nem színeződik el és merevedik meg, valamint megbízható és flexibilisebb a régi típusú szilikonnál.

Oppo A96 – specifikáció

A trendi és király Oppo A96 esztétikus, elsőrangú kidolgozású, rendkívül trendi mobiltelefon. Ugyan az Oppo egy masszív telefon, emellett is fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva, mely megvédi a karcolásoktól. A mobiltelefon dimenziója 164,4 x 75,7 x 8,4 milliméter. A mobiltelefon tömege összesen 191 gramm. A trendi mobil eszköz a piacra kerülésekor legújabbnak számító Android 11, ColorOS 11.1 operációs rendszert futtatja és Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) chipsettel van felszerelve. A mobiltelefon microSDXC kártya befogadására is alkalmas, ugyanis rendelkezik dedikált memóriakártya-nyílással. A 6,59 inch átlós méretű IPS LCD kijelzője 1080 x 2412 pixel felbontású. A kijelző denzitása megközelítőleg 401 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A mobiltelefon 8 GB RAM és 128 GB / 256 GB belső memóriával van ellátva. A mobiltelefon nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 5000 mAh, emellett pedig Fast charging 33 W modullal is rendelkezik. Az Oppo A96 mobiltelefont mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal óvni. A telefon Starry Black és Sunset Blue színben érhető el.