36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

OPPO A94 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

OPPO A94 5G – telefon tokok szédületes választéka az etuo.hu-nál

Egy aktuális készülék csak akkor képes tartósan megtartani hibátlan kialakítását, ha nagy odafigyeléssel kezeli a vevő és olyan védőtartozékokkal látja el, melyek képesek megvédeni az aktuális készüléket a külső fizikai károsodásoktól. Ez magától értetődően az OPPO A94 5G smartphone esetében sincs máshogy. Smartphone-t nem vásárolunk túl gyakran, azonban nap mint nap használjuk, így evidens, hogy több külső fizikai sérülésnek, károsodásnak lesz kitéve. Ennek fényében a telefon tokok kitűnő befektetést jelentenek, hiszen relatív alacsony áron tudjuk őket beszerezni, használatukkal pedig költséges és akár több napig tartó javításoktól kímélhetjük meg a smartphone-t (és a költségvetésünket is). Az etuo.hu smartphone-tartozékokat árusító webshopban az eltérő védőtartozékok mellett több telefon tokot is kínálunk, melyek kitűnő minőségüknek köszönhetően sikeresen megóvják az OPPO A94 5G smartphone-t a karcoktól, kopástól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, kosztól is. A hibátlan minőségű tok lehetségessé teszi, hogy óvjuk a smartphone-t még olyankor is, ha a kocsi- vagy lakáskulcsokkal vagy más éles, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a hátitáskánkba vagy a nadrágzsebbe. Egy mobiltelefon-tok nem csak előnyös tartozék, hanem príma és klassz kiegészítő is!

Szédületes OPPO A94 5G smartphone tokok az etuo.hu-nál

A smartphone-okra illő tokok két feladatot is végeznek: óvják az aktuális mobil készüléket és szofisztikált tartozékként is helytállnak. Napjainkban a smartphone-tartozékokat árusító webshopok felvirágzásának köszönhetően a lakásunk kényelméből shoppingolhatunk, a hatalmas árukínálatnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a telefonmodellünkre illő telefon tokot választhatunk, hanem gazdag termékskálán kutakodhatunk – korábban azonban ez teljesen máshogy volt, ahhoz, hogy megfelelő telefon tokot találjunk a készülékünkre, számos áruházat kellett gyalogosan végigjárnunk, és a választék is silány volt. Az óriási árukínálat viszont napjainkban már lehetségessé teszi, hogy olyan színű és díszítő mintájú vagy kidolgozású smartphone telefon tokot válasszunk, mely megfelel a igényeinkek – vagy azért, mert kifejezi a stílusunkat, vagy azért, mert jól illik a ruhatárunkhoz.

Stabil, hibátlan minőségű és klassz tokok az OPPO A94 5G smartphone-ra

Az etuo.hu smartphone-tartozékokat árusító webshopban a vevők hibátlan minőségű smartphone tokok közt is keresgélhetnek, melyek igazán tartós és stabil védelmet szavatálnak az OPPO A94 5G smartphone-típus számára. Vevőink több eltérő kidolgozású smartphone-típus közül válogathatnak. Az oldalra nyitható tok-típusok legfontosabb előnye, hogy nem csak az OPPO smartphone hátlapját, hanem a képernyőt is óvják a sérülésekkel, kosz-lerakódásokkal szemben. A szilikon hátlap tokok ugyan nem óvják a képernyőt, mégis jól menők a vevők között, hiszen jól óvják a smartphone széleit és hátlapját és nem változtatnak jelentős mértékben a smartphone kinézetén. Az árukínálatunkban felsorakoztatott tokok minőségi műbőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból vannak előállítva. A tokokon található díszlenyomat minőségi, fejlett nyomdászati és grafikai megoldások segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolódásokkal és a színtelenedéssel, kopással szemben is ellenálló tud lenni. A tokok további előnye, hogy a vékony, aktuális készülékeknek jobb fogást biztosítanak, így jelentős mértékben lecsökkentik annak az esélyét, hogy az aktuális készülék egy óvatlan pillanatban kicsússzon a tulajdonos markából, vagy akár a zsebéből.

OPPO A94 5G – specifikáció

Az OPPO A94 5G egy kitűnő smartphone, mely rengeteg kiváló funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú készülékektől el is várnak a vevők. Dimenziója 160,1 x 73,4 x 7,8 mm. Az OPPO smartphone Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) verzióban érhető el. A 6,43 inches Super AMOLED kapacitív érintőkijelző 16M színárnyalat kimutatására felel meg. A smartphone képernyőjének felbontása 1080 x 2400 pixel. A smartphone Android 11, ColorOS 11.1 OR-t futtat és octa-core MediaTek MT6853 Dimensity 800U 5G (7 nm) chipsettel van felszerelve. Az OPPO smartphone remek első és hátsó kamerával van ellátva, az első szelfikamera 16 MP-es, míg a hátsó, quad rendszerű kamera rezolúciója 48 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP. A készülék nem kivehető, Li-Po 4310 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja Fast charging 30 W, QC és PD lehetőséget is.